KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Pulls Ferry, Norwich
 

Pints drinken tussen middeleeuwse schoonheid

Op zoek naar een mooie stedentrip? Boek vliegtickets naar Norwich en bekijk in het Bridewell Museum hoe de mensen van de middeleeuwen tot nu leefden of bezichtig tentoonstellingen in The Forum. In dit gebouw worden iedere dag gratis activiteiten georganiseerd en u kunt er rustig een kop thee bestellen in een van de cafés. Net buiten de stad kunt u wandelen en varen in de Norfolk Broads. Of bezoek de stadsparken waar tamme eekhoorns speels rondhuppelen. En natuurlijk kan ook een bezoek aan een oeroude pub niet uitblijven. Cheers!

Reis terug in de tijd

Norwich staat vol middeleeuwse parels. De bekendste daarvan is het prachtige Norwich Castle, waar nu een museum zit met schilderijen, een natuurafdeling en archeologische vondsten uit het graafschap Norfolk. Ook een bezoek aan Norwich Cathedral is een aanrader. Vooral de 96 meter hoge toren van de Anglicaanse Kerk is indrukwekkend. Binnen bezichtigt u historische schilderijen. Meer middeleeuwse pracht? Ook in Stranger's Hall en Dragon Hall lijkt de tijd stil te hebben gestaan. Norwich is de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt van een langere vakantie in Engeland. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Norwich!

Shoppen in speciaalzaken

Shoppen is een geliefde bezigheid in de oude stad. Vooral in de kleinere straatjes zitten de leukste specialistische winkeltjes. Koop bijvoorbeeld uw favoriete beer bij de Bear Shop in de charmante straat Elm Hill. Of proef verschillende soorten mosterd in Colman's Mustard Shop and Museum in The Royal Arcade. Op de grote markt koopt u waren van lokale boeren. Verser kan niet! Wilt u even lekker uitwaaien? Ga dan een dagje naar het strand van Great Yarmouth of bezoek hier Sea Life Centre waar een garnaal u een manicure geeft. Een bijzondere ervaring!

Vliegtickets naar Norwich voor een mooie stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Norwich boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt het Verenigd Koninkrijk snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

yelp
Norwich: Hotspots

 

Norwich: soortgelijke bestemmingen