KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Ochtend in Fahaheel, Koeweit
 

Shoppen in Arabische sferen

Op stedentrip naar de hoofdstad van Koeweit? Boek vliegtickets naar Koeweit-stad en bewonder Seif Palace, de Grote Moskee en de mozaïekspiegeltjes in het Mirror House. Of vergaap u aan de islamitische kunst en archeologische vondsten in het Tareq Rajab Museum. De stad aan het water is ook uitermate geschikt om te winkelen. In de enorme Avenues Mall bijvoorbeeld. Of op de Souk Mubarakiya. Houd dus ruimte over in uw koffer voor juwelen, dadels en souvenirs!

De eyecatchers van de stad

De beroemdste bezienswaardigheden van Koeweit zijn groot en lang. De Koeweit Torens bijvoorbeeld, die aan de Arabische Golf liggen. Vanaf de bol in de grootste toren kunt u op een draaiend observatiedek de hele stad bekijken. En in de middelste bol zit 1 miljoen liter water opgeslagen. Een andere blikvanger is de 372 meter hoge Liberation Tower, die de bevrijding van Irak symboliseert. Koeweit-stad is de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt van een langere vakantie in Koeweit. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Koeweit!

Volop kindervertier

Met leeuwen en giraffen in het Zoölogisch Park, grote schepen bij het Maritiem Museum en een Aqua Park vol glijbanen is Koeweit ook een leuke stedentrip voor uw kinderen. Vooral het Scientific Center is favoriet. Met daarin roggen en haaien in het grootste aquarium van het Midden-Oosten, een bioscoop en Discovery Place. Een leercentrum waar de kinderen zelf aan de slag mogen. Van duinen bouwen tot wegen leggen, ieder half jaar zijn er weer nieuwe dingen te doen!

Vliegtickets naar Koeweit voor een mooie stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Koeweit boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Koeweit snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

Koeweit: soortgelijke bestemmingen