KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Madain Saleh, bereikbaar via Dammam
 

Naar Dammam / Dhahran

Retour vanaf

Picknicken tussen woestijn en water

Baden in luxe? Boek vliegtickets naar Dammam/Dhahran en sla een balletje op de golfbaan, zeil over het strakke water of race met een auto over de duinen. Voor de strandliefhebbers zijn Sunset Beach en Half Moon Bay aanraders. En ook visfanaten zitten op de juiste plek. Want met de Perzische Golf om de hoek is de vangst altijd dagvers!

Luxe in ‘klein Amerika’

Dhahran staat ook wel bekend als ‘klein Amerika in de woestijn’ omdat oliemaatschappij Aramco er een gemeenschap heeft gebouwd. In Saudi Aramco Exhibit leren u en uw kinderen op een actieve manier alles over dit eerste olie-imperium en de olie-industrie. En in het exclusieve resort kunt u baden in luxe, poolen, dineren en het waterpark induiken. Dammam en Dhahran zijn de ideale bestemmingen voor een stedentrip, maar ook het startpunt van een langere vakantie in Saoedi-Arabië. Ontdek het zelf: boek snel een vliegticket naar Dammam/Dhahran!

Shoppen en terugreizen in de tijd

In Dammam kunt u dagen shoppen in Al Shatea Mall en Marina Mall. Bent u liever buiten? Wandel dan naar het monument op het kunstmatige Al Marjan Island en picknick op het gras van de Dammam Corniche terwijl u uitkijkt over het kalme water. Of bezoek Heritage Village en loop in prachtige oude panden langs antieke juwelen. Omdat Saoedi-Arabië streng islamitisch is, is alcohol verboden. Maar in een sapsalon drinkt u de heerlijkste drankjes. Proost!

Vliegtickets naar Dammam/Dhahran voor luxe vakantie

Een goedkoop vliegticket naar Dammam/Dhahran boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Saoedi-Arabië snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

yelp
Dammam / Dhahran: Hotspots

 

Dammam / Dhahran: soortgelijke bestemmingen