KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Kamelen en wolkenkrabbers in één stad, Dubai
 

Dubai, stad van de overtreffende trap

Op zoek naar een oase midden in de woestijn? Boek vliegtickets naar Dubai en ontdek prachtige hotels, beach resorts, souks en winkels. Kosten nog moeite zijn gespaard om Dubai overweldigend en vooral super-de-luxe te maken. Zo kunt u hier het hoogste gebouw ter wereld bewonderen, de Burj Khalifa die 828 meter hoog is. En niet alleen van de indrukwekkende architectuur zal u stijl achterover slaan. Eigenlijk van alles wat in Dubai te zien, te kopen en te doen is.

Stijg naar grote hoogten

Stijg naar grote hoogten Alles kan in Dubai. Sterker nog: alles is hier groter en mooier. Een restaurant met uitzicht? At.Mosphere Grill & Lounge zit op de 122e verdieping van de duizelingwekkend hoge Burj Khalifa. Naar een groot winkelcentrum? De Dubai Mall is het grootste winkelcentrum ter wereld. Zwemmen in een spectaculair waterpark? Aquaventure heeft een glijbaan waar u door een bad vol haaien glijdt. Heerlijk relaxen op één van de parelwitte stranden kan natuurlijk ook. Dubai is de ideale bestemming voor een stedentrip of het startpunt voor een langere vakantie in de Verenigde Arabische Emiraten. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Dubai!

In Dubai is winkelen een belevenis

Goud, parels, diamanten, u vindt ze in overvloed op de Gold Souk. Wel opletten, want u raakt makkelijk de weg kwijt in deze wirwar van smalle straatjes. Buiten het oude deel van de stad gaat iedereen die iets bijzonders wil beleven naar een mall. In de winkelcentra in Dubai draait het namelijk om entertainment. Zo vindt u in de Mall of The Emirates een Indoor Skibaan en in de Dubai Mall één van de grootste aquariums ter wereld. Dat maakt winkelen opeens wel heel bijzonder.

Vliegtickets naar Dubai voor een unieke vakantie

Een goedkoop vliegticket naar Dubai boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komen de Verenigde Arabische Emiraten snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Dubai

 

Des te meer redenen om Dubai te bezoeken

 

yelp
Dubai: Hotspots

Meer hotspots
 

Dubai: soortgelijke bestemmingen