KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Alberta Legislature, Edmonton
 

Shoppen, kanoën én schaatsen in de stad

Wilt u een stedentrip combineren met prachtige natuur? Boek vliegtickets naar Edmonton en bezichtig de kunst in de Art Gallery of Albert en moedig de wereldberoemde ijshockeyers de Oilers aan. Of trek eropuit in de schitterende natuur die de stad omringt. Edmonton staat ook bekend om de vele festivals die er het hele jaar worden georganiseerd. Houd de evenementenagenda dus goed in de gaten!

Meeslepende attracties

Hoewel Edmonton een dunbevolkte stad is, vindt u hier het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Amerika vol bijzondere activiteiten: de West Edmonton Mall. Kus een zeeleeuw, pak een filmpje of laat u meeslepen in de golven van het World Waterpark. Maar u kunt hier natuurlijk ook gewoon winkelen. Zoekt u kleinere boetiekjes, restaurants en cafeetjes dan bent u op Whyte Avenue in het stadscentrum op de juiste plek. Edmonton is niet alleen een bijzondere bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een langere vakantie in Canada. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Edmonton!

Sporten bij de rivier

De acteurs van het Fort Edmonton Park bezorgen u een reis terug in de tijd. In dit grootste historische park van Canada komt de geschiedenis daadwerkelijk tot leven. Heeft u zin in wat beweging, dan kunt u de naastgelegen rivier opzoeken. Midden door de stad kronkelt namelijk de North Saskatchewan. Spot hier op de fiets wilde dieren of sla een balletje op een van de golfbanen. In de zomer kanoot u door het heldere water en in de winter langlauft u langs de oever. Echt even de stad uit? Op steenworp afstand van de stad ligt het Elk Island National Park; een wildernis vol bizons en elanden.

Vliegtickets naar Edmonton voor een sportieve stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Edmonton boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Canada snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Edmonton

 

Edmonton: soortgelijke bestemmingen