KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
De boulevard van Vancouver
 

Alles in Vancouver is ontzagwekkend

Zin in een actieve vakantie? Boek vliegtickets naar Vancouver en ontdek de adembenemend mooie bergen, skioorden en natuurparken in de staat British Columbia. Rij de Sea to Sky-kustweg naar Whistler en kijk uw ogen uit; het uitzicht is fenomenaal. Waaghalzen beklimmen de Capilano Suspension Bridge, een houten hangbrug over de Capilano-rivier. En lekker skiën in de Rocky Mountains kan ook.

Metropool voor actieve natuurliefhebbers

Natuurlijk kent Vancouver die typische skyline met wolkenkrabbers. Deze is goed te zien vanaf Granville Island. Maar de natuur heeft in deze stad de overhand. Ga naar Cypress Mountain en Grouse Mountain om te wandelen. Of - als het winter is - te skiën. Ook watersporten zijn hier populair. Net als het ‘whale watchen’ trouwens. Vancouver is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een langere vakantie in Canada. Boek snel een vliegticket naar Vancouver!

Ook de cultuur is sensationeel

Ook voor cultuur moet u hier zijn. De Vancouver Art Gallery is één van de belangrijkste musea van Canada. Hedendaags werk van jonge en gevestigde kunstenaars wordt hier aan het grote publiek getoond. In het Museum of Anthropology leert u de geschiedenis van de stad kennen aan de hand van veel objecten van de ‘native Americans’, de oorspronkelijke bewoners van British Columbia. Ontdek ook nieuwe culturele invloeden in Vancouver, bijvoorbeeld in de oudste Chinese wijk van Canada. Vooral de avondmarkt en de Chinese tuin zijn interessant. Een hapje eten is hier natuurlijk ook van harte aan te raden.

Vliegtickets naar Vancouver voor een unieke vakantie

Een goedkoop vliegticket naar Vancouver boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Canada snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Vancouver

 

Des te meer redenen om Vancouver te bezoeken

 

yelp
Vancouver: Hotspots

Meer hotspots
 

Vancouver: soortgelijke bestemmingen