KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
 

Kom in het ritme van de 'Windy City'

In Chicago kan zelfs de verwende reiziger zijn hart ophalen. Boek vliegtickets naar Chicago en ontdek een keur aan architectuur, cultuur en legendarische muziek. De stad staat bekend om de prachtige ligging aan Lake Michigan en de eindeloos hoge wolkenkrabbers die de skyline definiëren. Vanaf de Willis Tower of het John Hancock Center ernaast heeft u een weergaloos uitzicht. Met attracties als Millennium Park, het Field Museum en de Lincoln Park Zoo is een dag zo gevuld. Het wordt nog lastig kiezen als u eenmaal in de 'Windy City' bent gearriveerd.

Typisch Chicago

Jazz, blues en Chicago zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De Chicago-jazz-stijl kenmerkt zich door solistische improvisaties en is te horen in de tientallen jazzclubs die de stad rijk is. Ook een absolute must is het bijwonen van een honkbalwedstrijd van de Chicago Cubs of White Sox in Wrigley Field Stadion. Houdt u meer van winkelen? Ga dan naar Michigan Avenue. Het gedeelte dat de ‘Magnificent Mile’ heet, wordt gekenmerkt door luxueuze warenhuizen, chique restaurants, kantoorgebouwen en hotels. Chicago is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een langere vakantie in de Verenigde Staten. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Chicago!

Ga op in een van de mooiste aquaria ter wereld

De Navy Pier is Chicago’s speeltuin. Te midden van palmbomen en fonteinen vindt u hier diverse kermisattracties, een IMAX-theater en een prachtig uitzicht over het meer. Bijzonder is ook het Shedd Aquarium. Het stamt uit 1930 en staat bekend als één van de mooiste aquaria ter wereld. In de Caraïbische zone zwemmen maar liefst 70 verschillende diersoorten waaronder haaien en pijlstaartroggen.

Vliegtickets naar Chicago voor een unieke stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Chicago boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komen de Verenigde Staten snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Chicago

 

yelp
Chicago: Hotspots

Meer hotspots
 

Chicago: soortgelijke bestemmingen