KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
De imposante Harbour Bridge bij zonsondergang, Sydney
 

In Sydney is cultuur altijd dichtbij

Duik in een compleet andere wereld. Boek vliegtickets naar Sydney en ontdek een surfersparadijs vol unieke planten- en diersoorten, prachtige wijngaarden en bijzondere musea. Bekijk de stad vanaf de Sydney Tower, het hoogste gebouw in de omgeving. De haven is ook een icoon, net als de Harbour Bridge en Sydney Opera House. Binnen de stadsgrenzen vindt u tientallen stranden, dus u hoeft zich nooit te vervelen. Ook ’s avonds niet. Culinaire liefhebbers vinden in Sydney de beste restaurants van Australië.

Groene metropool met ruimte voor rust

De sfeer in de stad is altijd ontspannen. Misschien komt dit wel door het heerlijke weer. Picknicken is hier bijvoorbeeld echt een feest. Er zijn prachtlocaties te over, onder meer in het havengebied. Zo vindt u tussen North Harbour, Middle Harbour en Sydney Harbour Chinese tuinen en leuke parken waar u op verschillende plaatsen een kleedje kunt neerleggen. Ontspant u meer van kunst en cultuur? Breng dan een bezoekje aan een museum. Het Powerhouse en de Art Gallery of New South Wales zijn absolute aanraders. Sydney is de ideale bestemming voor een stedentrip of het startpunt voor een langere vakantie in Australië. Boek snel een vliegticket naar Sydney!

Ideaal startpunt voor een rondreis

Ook buiten de stad is veel te beleven. Ga op zoek naar kangoeroes, papegaaien of koala’s. In het Royal National Park komt u ze zeker tegen. Bekijk de beroemde eucalyptusbossen waaraan de Blue Mountains hun blauwe kleur hebben te danken. Zwemmen, duiken en zonnen kan op één van de 70 stranden in de buurt. Vooral Manly Beach is erg populair. En als u nog een Australische wijntje wilt proeven, bezoek dan Hunter Valley. Dit is de oudste wijnstreek van het land. U rijdt er in een paar uur naartoe.

Vliegtickets naar Sydney voor een unieke vakantie

Een goedkoop vliegticket naar Sydney boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Australië snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Sydney

 

Des te meer redenen om Sydney te bezoeken

 

yelp
Sydney: Hotspots

 

Sydney: soortgelijke bestemmingen