KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Uitzicht over de stad, Santiago de Chile
 

Naar Santiago de Chile

Retour vanaf

De aanstekelijke energie van Santiago

Ontdek Santiago, een bruisende stad aan de voet van het Andes-gebergte! Boek een vliegticket naar de Chileense hoofdstad en ga er genieten van kunst, cultuur en natuur. Neem de tram naar de top van de Cerro San Cristobal of bewonder sculpturen in de tuin van La Moneda, het presidentiële paleis. Flaneer over het Plaza de Armas, waar het het altijd druk is. En natuurlijk mag ook een visje eten in de Mercado Central niet op uw lijstje ontbreken.

Op zoek naar de perfecte lapis lazuli

De leukste wijk van Santiago is ongetwijfeld Bellavista. In de sfeervolle straten kunt u op zoek naar het perfecte souvenir: de azuurblauwe edelsteen ‘lapis lazuli’. ’s Avonds komen de tientallen bars en restaurants in de wijk tot leven en is het genieten aan de Patio Bellavista, een gezellig plein. Winkelen doet u het beste in Parque Arauco, een enorm winkelcentrum met warenhuizen, palmbomen en zelfs een ijsbaan die het hele jaar open is! Santiago is de ideale bestemming voor een stedentrip of het startpunt van een mooie rondreis door Chili. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Santiago!

Weelderige wijnvelden en ijzige gletsjers

De omgeving van Santiago is al net zo interessant als de stad zelf. Zo ligt Santiago op een steenworp afstand van een aantal van Chili’s oudste wijnhuizen. Ga mee op een wijntour en proef hier en daar een glaasje van de beste Chileense wijnen. In de winter is het Andes-gebergte, ook dichtbij, garantie voor urenlang skiplezier. Wat verder weg maar absoluut de moeite waard is Torres del Paine. In dit nationaal park treft u ijsblauwe meren, grillige bergtoppen en sneeuwwitte gletsjers. 

Vliegtickets naar Santiago voor een fascinerende stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Santiago boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Chili snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Santiago de Chile

 

Des te meer redenen om Santiago de Chile te bezoeken

 

yelp
Santiago de Chile: Hotspots

Meer hotspots
 

Santiago de Chile: soortgelijke bestemmingen