KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline

Colombia

Rotsformaties in de Tatacoa-woestijn

Swingende steden en tropische stranden

Op zoek naar een diverse vakantie? Boek vliegtickets naar Colombia en wandel door het Andesgebergte en duik langs kleurrijke vissen bij San Andres-eiland. Of bekijk de oeroude stenen beelden bij San Agustin. Colombia staat ook bekend om zijn koffie. Bezoek de koffieboerderijen bij Medellín en leer zelf koffiekunst maken in uw cappuccino. Bienvenido a Colombia!

 

Naar Colombia

Dans over de straten van Cartagena

Hoofdstad Bogotá is het kloppende hart van Colombia. Bezoek hier het bijzondere goudmuseum Museo del Oro en bekijk kunst in het Botero Museum. Of bewonder de iets verder gelegen zoutkathedraal van Zipaquirá. Voor een goede sfeer moet u in badplaats Cartagena zijn. Na een bezoek aan klooster La Popa en Fort San Felipe heeft u wellicht zin in iets minder serieus. Dans dan over straat op de klanken van de typisch Colombiaanse vallenato-muziek. De lokale bevolking zal direct aanhaken! Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Colombia!

Van Andes tot Amazone

Van zonnige droogvlaktes tot besneeuwde bergtoppen. De natuur in Colombia is bijzonder afwisselend. Slaap onder de sterren van de Tatacoa-woestijn. Of ga in de Amazone op zoek naar alligators en opmerkelijke vogelsoorten, en bezoek een Indianengemeenschap. Sla hier vooral een boottocht over Lago Tarapoto niet over. Roze dolfijnen zwemmen mee met uw boot! Een favoriete vakantiebestemming van de Colombianen zelf is Santa Marta met haar paradijselijke stranden. Het ligt het vlakbij de tropische regenwouden en groene heuvels van Parque National Tayrona. Een aanrader!

Vliegtickets naar Colombia voor een swingende vakantie

Een goedkoop vliegticket naar Colombia boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Colombia snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder