KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline

Golfreizen & Golfvakanties

 

Afslaan langs de kust en van een berg

Op zoek naar de beste golfreizen? Ontdek met KLM de mooiste golfbestemmingen ter wereld. U kunt leren golven in Australië of volg een golfclinic in Portugal. Maar alleen kijken kan natuurlijk ook. Bewonder grote golfhelden bij KLM Open, een golftoernooi in Nederland dat deel uitmaakt van het hoogst professionele golfcircuit van Europa!

De mooiste golfbanen

Golfen kan bijna overal ter wereld. Maar Schotland is met de meeste banen per inwoner een waar paradijs voor de golfliefhebber. The Saint Andrews Golf Club is niet alleen een van de oudste, maar wordt ook vaak de mooiste golfbaan van de wereld genoemd. Toch kunnen ook heel wat andere banen aan deze schoonheid tippen. Haal uw golfclubs tevoorschijn voor een prachtig potje op de Royal Melbourne Golf Club in Australië. Of wandel over de green van de National Golf Club in Canada. Ervaar het zelf: boek snel uw golfvakantie!

Avontuurlijk golfen

Wie van golfen houdt kan ook de extremen opzoeken. Wilt u een balletje slaan op de meest zuidelijke golfbaan ter wereld? Dan kunt u terecht in Ushuaia in Argentinië. Spectaculair is het Merapi Golf Resort in Indonesië. Dit resort ligt in de schaduw van Java's meest actieve vulkaan, de Merapi. Bijzonder zijn de Uummannaq-golfbanen in Groenland waar u kunt ijsgolfen. En dan is er nog de Extreme 19th, gelegen in het Legend Golf & Safari Resort in Zuid-Afrika. Na een mooie safari pakt u de helikopter naar het afslagpunt van ’s werelds hoogste par 3-baan. Het balletje moet vanaf 430 meter naar beneden geslagen worden. Vergeet uw verrekijker niet om te zien of u een hole-in-one slaat!

Vliegtickets voor fantastische golfvakanties

Een goedkoop vliegticket boeken naar de beste golfbestemmingen? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt uw golfvakantie snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder