Uw browser is verouderd.
Om alle functies van KLM.com veilig te kunnen gebruiken, raden wij u aan uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken. Doorgaan met deze versie kan ertoe leiden dat delen van de website niet correct – of helemaal niet – worden weergegeven. Met een recentere versie zijn uw persoonlijke gegevens bovendien beter beveiligd.

Surfvakanties

 

Met uw plank op de golven en de wind in het zeil

Op zoek naar de ideale surfvakantie? Boek vliegtickets met KLM en vlieg naar de mooiste surfspots ter wereld. Pak enorme golven in Noord-Amerika, of oefen in ‘the whitewash’ in Australië. Houdt u meer van kitesurfen of windsurfen? De wind zorgt op meerdere continenten niet alleen voor verfrissing, maar ook voor veel fun!

Surfen in het paradijs

Voor de ervaren surfer is Hawaï met haar legendarische golven het walhalla. Al is het alleen al om de kunsten van de profs te bewonderen bij Oahu. Maar ook op Bali raast de adrenaline tijdens het surfen door uw bloed. Nog niet zo’n held? Neem dan privéles bij een surfschool in Costa Rica. Of ga op surfcamp in Portugal. Golfsurfen is meer dan een sport, het is bijna een cultuur te noemen. Koop bijpassende kleding en gadgets in een surfshop in Sydney, en voel de relaxte vibe van een surfbar op de Malediven. Ervaar het zelf: boek snel een surfvakantie!

Kicken op kitesurfen

Wind is de vijand van menig strandbezoeker, maar de beste vriend van kite- en windsurfers. Scheer tijdens het kitesurfen door het zoute water bij de Dominicaanse Republiek. Of oefen op de vlakke Nederlandse plassen op uw beste uitvoering van de Kiteloop of de Backroll. Surft u liever met een zeil in de hand? Dan is Zanzibar een paradijs om te windsurfen. Of bekijk tijdens een surfvakantie op het Benedenwindse eiland Bonaire de prachtige kustlijn vanaf uw board op de Caraïbische zee. Met een beetje geluk duiken er zelfs dolfijnen om u heen. Awesome dude!

Vliegtickets voor een uitdagende surfvakantie

Een goedkoop vliegticket naar de beste surfspots boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt uw surfvakantie snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

De hoogtepunten van Surfen