KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Afrikanske halskjeder, Nairobi
 

Nairobi flyvning

Returflyvning fra

Nyt verdens safarihovedstad

Oppdag byen som begynte som et Masai-vannhull. Bestill flybilletter til Nairobi og utforsk de utrolige naturomgivelsene og det mangfoldige dyrelivet som Kenya er så kjent for. Dra til Karen Blixen-museet og prøv fersk frukt i det fargerike og takdekte City Market. Nairobi er en svært grønn by med et svært behagelig klima. Temperaturene er mellom 20 og 24 grader Celsius (68 and 76 F), som gjør det til et perfekt reisemål hele året!

Frokost med giraffer

Du trenger ikke reise langt for å se dyrelivet. La deg forundre av løver, elefanter og sebraer i Nairobi nasjonalpark, med Nairobis skyline funklende i bakgrunnen. Selv om byen har mange fremragende hoteller, fortjener Giraffe Manor Hotel spesiell anbefaling. Du kan nyte morgenkaffen mens giraffer stikker sine lange nakker gjennom hotellvinduene. Nairobi er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Kenya. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Nairobi nå!

Oppdag det afrikanske kjøkken

I tillegg til aktiviteter utenfor byen, har selve Nairobi også mye å by på. Kulturelskere bør dra på nasjonalmuseet for å utforske floraen & faunaen, kulturen og historien til Kenya og dets folk. Sulten etter en dags sightseeing? Smak på kenyansk mat og prøv ugali, Kenyas nasjonalrett, og skyll ned med en kald Tusker, ølet fra det lokale bryggeriet.

Flybilletter til Nairobi for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til Nairobi? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Kenya før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Nairobi

 

Flere grunner til å besøke Nairobi

 

yelp
Nairobi: Hotspots

 

Nairobi: lignende reisemål