Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

Hus på en ås, Kigali
 

Opplev sjarmen i Kigali

Hva med en tur til Øst-Afrikas kulinariske sentrum? Bestill flybilletter til Kigali og bli kjent med denne trivelige byen i hjertet av Rwanda. Opplev den vennlige atmosfæren i Kigali, og smak på rwandiske delikatesser. Naturelskere vil også finne mye å utforske her: Ta en kort klatretur opp til toppen av Kigali-fjellet, og nyt den vide utsikten over steinete fjell, elver og grønne daler. Det er så vakkert at det tar pusten fra en!

En pulserende by mellom åsene

Frodige åser, blomstrende trær og en livlig atmosfære. Gå ikke glipp av en tur til energiske Kigali. Opplev multikulturalismen i byen med et besøk til det muslimske kvarteret, der de smale gatene ber om å bli oppdaget til fots. Gå rundt og kikk etter de vakreste afrikanske stoffene på markedet i Kimironko, eller prøv lykken på Kaplaki-markedet, der du kan kjøpe treskjæringsarbeider, håndlagde trommer og keramikk. Er du klar for et eventyr utenfor byen? Dra på fottur gjennom regnskogen i Nyungwe, eller støt på gorillaer i Volcano nasjonalpark. Med beliggenhet i hjertet av Rwanda er Kigali det ideelle reisemålet for en byferie og det perfekte utgangspunktet for en naturferie i Rwanda. Du kan forvente å bli overrasket: Bestill en flybillett til Kigali nå!

Et kulinarisk sentrum

Opplev bistroene og restaurantene i Kigali, og unn deg en deilig blanding av mattradisjoner. Hovedstaden i Rwanda er en smeltedigel av kulturer, med et mangfold av smaksopplevelser å by på. Har du lyst på en rwandisk delikatesse? Smak på deilige Brochette-frites, kjøtt på spyd med belgiske pommes frites til, eller dra til det sjarmerende strøket Kimihurura for å spise sushi og italienske delikatesser. Kigali har også et fantastisk natteliv. Nipp til fruktige cocktails i de populære bistroene, og prøv danseferdighetene dine til tonene fra lokale band. Dans deg gjennom natten!

Flybilletter til Kigali for en unik ferie i Rwanda

Leter du etter en billig billett til Kigali? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Rwanda før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Kigali

 

Flere grunner til å besøke Kigali

 

yelp
Kigali: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Kigali internasjonale lufthavn KGL
Valuta: Rwandisk franc (RWF)

Tid: GMT +2
Transport
Elektrisitet: 220-240 volt, 50 Hz.
Vær:

Les all praktisk info

 

Kigali: lignende reisemål