KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Bourke’s Luck-kolkgaten nær Johannesburg
 

Johannesburg flyvning

Returflyvning fra

Oppdag de mange fasettene ved 'Jozi'

Liker du en god balanse mellom natur og byliv? Bestill flybilletter til Johannesburg og opplev en vibrerende sørafrikansk metropol i tillegg til de imponerende omgivelsene. I Sør-Afrikas finansielle hjerte kan du bli kjent med landets turbulente historie i Nelson Mandela National Museum og Apartheidmuséet. Om kvelden kan du nyte byens spennende natteliv. Når du har sett nok av byen, vender du nesen mot Johannesburg Zoo eller en overnattingssafari i den imponerende Kruger Park.

Elefanter og Løver i hagen

En av hovedgrunnene til å reise til dette landet er den vakre naturen. Den verdensberømte Kruger National Park, hvor du kan stå ansikt til ansikt med løver, sebraer og elefanter, er lett tilgjengelig fra Johannesburg. Johannesburg er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Sør-Afrika. Opplev det selv: Bestill en flybillett til Johannesburg nå!

Kos å gå ut i ‘Jozi’

Livet starter virkelig i 'Jozi' - som Johannesburg kalles på folkemunne - når arbeidsdagen er over. Nyt et gourmetmåltid i en av restaurantene på Nelson Mandela Square mens du blir underholdt av gateartister. Når middagen er ferdig kan du velge mellom mange forskjellige klubber og cocktailbarer i Johannesburg. Det luksuriøse Melville-distriktet tiltrekker seg moderne klubbere. For en fargerik miks av musikkstiler, dra til Bassline i Newtown-distriktet, hvor du får det beste av blues, jazz og afrikansk rap.

Flybilletter til Johannesburg for en unik byreise

Leter du etter en billig billett til Johannesburg? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Sør-Afrika før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Johannesburg

 

Flere grunner til å besøke Johannesburg

 

yelp
Johannesburg: Hotspots

 

Johannesburg: lignende reisemål