Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

Masaikriger i Serengeti, Dar es Salaam
 

Opplev den pulserende atmosfæren i Dar-es-Salaam

Har du lyst til å utforske Tanzania? Bestill flybilletter til Dar-es-Salaam og opplev denne travle havnebyen i Øst-Afrika. La deg fengsle av livet og røren i den pittoreske havnen. Eller hopp på en båt til øya Bongoyo for å snorkle blant eksotiske fisker. Dar-es-Salaam er et ekte handelssentrum. Besøk fiskemarkedet for dagens fangst eller se på varene i det pulserende Kariakoo-markedet. Du vil garantert finne noen flotte suvenirer!

Begynnelsen på en opplevelsesrik tur

Dykk ned i historien blant de arkeologiske funnene i nasjonalmuseet, eller besøk en tradisjonell bosetting i landsbymuseet. Dar-es-Salaam var en gang en rolig fiskerlandsby, men har vokst til å bli Tanzanias bankende kulturelle hjerte. Du kan vandre gjennom gatene og beundre den unike blandingen av swahili, tysk, indisk og britisk arkitektur. Ta en båt fra Dar-es-Salaam til Zanzibar, eller bli med på en jeepsafari til Mikumi nasjonalpark. Denne livlige havnebyen er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en opplevelsesrik reise gjennom Øst-Afrika. Du kan forvente å bli overrasket: Bestill en flybillett til Dar-es-Salaam nå!

De paradisiske strendene i Dar-es-Salaam

Hvem kan motstå solbading på en hvit sandstrand ved det klare, blå Indiahavet? Oyster Bay, nordøst for Dar-es-Salaam, har mange vakre strender å by på. Besøk den livlige Coco Beach, med palmetrær i alle former og størrelser. Er du sulten? Strandhyttene med stråtak selger lokale delikatesser som kokosnøttmelk, frisk frukt og grillede reker. Gå ikke glipp av muligheten for en tur til de øde øyene utenfor kysten av Dar-es-Salaam. Ta en taxibåt til øya Mbudya og nyt den uberørte naturen - både over og under vann.

Flybilletter til Dar-es-Salaam for en unik byferie i Tanzania

Leter du etter en billig billett til Dar-es-Salaam? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Tanzania før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Dar- es-Salaam

 

yelp
Dar- es-Salaam: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Dar-es-Salaam internasjonale lufthavn DAR
Valuta: Tanzaniansk shilling (TZS)

Tid: GMT +3
Transport
Elektrisitet: 230 volt, 50 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Dar- es-Salaam: lignende reisemål