Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

Elefanter ved Kilimanjaro
 

En uforglemmelig klatretur til Uhuru Peak

Er du klar for et eventyr i stor høyde? Bestill flybilletter til Kilimanjaro og la deg fascineres av et landskap med tropiske skoger, vulkaner og isbreer. Ta utfordringen og klatre opp på den afrikanske giganten til den snødekte toppen av Uhuru Peak. Du kan støte på noen fascinerende dyr underveis. Og utsikten over Kilimanjaro nasjonalpark er virkelig til å miste pusten av!

En utfordring for eventyrlystne reisende

Visste du at Kilimanjaro er det høyeste fjellet i Afrika (5892 meter) og det høyeste frittstående fjellet i verden? Dette majestetiske fjellet ligger i Kilimanjaro nasjonalpark i Tanzania, og kan ses helt fra Nairobi i Kenya. Fjellet er en uimotståelig utfordring for klatrere, så knyt på deg turstøvlene - enhver erfaren fotturist i god form kan nå toppen. Hvis du har flaks kan du støte på dyr som elg, bøfler og aper. Spesielt kolobusapen og diademmarekatten er ivrige etter å bli sett. Kilimanjaro er det ideelle reisemålet for en spennende safari, og det perfekte utgangspunktet for en fascinerende ferie i Øst-Afrika. Du kan forvente å bli overrasket: Bestill en flybillett til Kilimanjaro nå!

Innsjøer og kratre i Arusha nasjonalpark

Arusha nasjonalpark er en naturpark i nærheten av Kilimanjaro nasjonalpark. Her kan du vandre langs innsjøer og endeløse dype kratre. Eller legge ut på en jeepsafari og stå ansikt til ansikt med bøfler, aper og giraffer. Parken byr også på en kanosafari, en unik opplevelse i Tanzania: Her kan du se på landskapet og observere dyrelivet mens du padler langsomt gjennom vannet.

Flybilletter til Kilimanjaro for en unik klatreferie

Leter du etter en billig billett til Kilimanjaro? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Tanzania før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Kilimanjaro

 

yelp
Kilimanjaro: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Kilimanjaro internasjonale lufthavn JRO
Valuta: Tanzaniansk shilling (TZS)

Tid: GMT +3
Transport
Elektrisitet: 230 volt, 50 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Kilimanjaro: lignende reisemål