Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

Fangeøy, Zanzibar
 

Nyt strendene og kulturen i Zanzibar

Står en tur til en tropisk øy i Indiahavet høyt oppe på lista di? Bestill flybilletter til Zanzibar og opplev denne tilbakelente øya utenfor lysten av Tanzania i Øst-Afrika. Utforsk fødestedet til Freddy Mercury, besøk en fargerik afrikansk basar og reis tilbake i tid. Beundre tropiske korallrev og eksotiske fisker mens du snorkler i det krystallklare vannet. Zanzibar ligger i nærheten av ekvator, så solskinn er praktisk talt garantert!

Opplev den orientalske atmosfæren i Stone Town

Eksotiske Zanzibar er fascinerende, med sine hvite sandstrender, palmetrær og gåtefulle arabiske atmosfære. Utforsk labyrinten av smale gater i Stone Town og besøk sultanens eventyrpalass. Se det forførende håndverket, klærne og de orientalske krydderiene på Daranjani-markedet. En båttur er også obligatorisk. Gå om bord i en dhow (en tradisjonell båttype) og se fiskerne komme inn med dagens fangst. Zanzibar er det ideelle reisemålet for en avslappende strandferie, og det perfekte utgangspunktet for en ferie i Tanzania. Du kan forvente å bli overrasket: Bestill en flybillett til Zanzibar nå!

De paradisiske strendene i Nungwi

Stikk tærne i sanden mens du nipper til en frisk fruktcocktail: De uberørte strendene i nærheten av den sjarmerende landsbyen Nungwi er et ekte tropisk paradis. Nyt den vennlige atmosfæren, og gå en tur langs stranden ut til fyrtårnet. Det er så mange vakre havlandskaper å se, så sørg for å ta med deg kameraet! Om kvelden kan du besøke havnen i Nungwi for en storslagen begivenhet: dusinvis av fiskerbåter med senkede hvite seil med kurs mot solnedgangen. Et fantastisk bilde.

Flybilletter til Zanzibar for en avslappende ferie

Leter du etter en billig billett til Zanzibar? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Tanzania før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Zanzibar

 

yelp
Zanzibar: Hotspots

Flere interessante steder
 

Zanzibar: lignende reisemål