Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

Afrikansk landskap, Entebbe
 

Opplev den magiske naturen i Uganda

Er du klar for å oppleve den imponerende naturen i Uganda? Bestill flybilletter til Entebbe og bli fengslet av denne byen ved Victoriasjøen. Dra på eventyr i de vakre naturparkene, der elefanter, giraffer og sebraer løper fritt omkring, eller slapp av på en av de hvite sandstrendene. Hva med å campe på en øde øy utenfor kysten, under en utrolig stjernehimmel?

Legg ut på en uforglemmelig reise gjennom Uganda

Sjarmerende Entebbe er kjent som en grønn oase med en avslappet atmosfære. Bli med på en mini-safari ved Wildlife Education Centre, og se elefanter, løver og sjimpanser. Eller besøk de botaniske hagene for en romantisk piknik blant fargerike blomster, planter og sjeldne sommerfugler. Vågale besøkende kan dra innom Reptile Village, som har en samling av slanger og krokodiller. Entebbe er det ideelle reisemålet for en safariferie, og det perfekte utgangspunktet for en fascinerende tur i Øst-Afrika. Du kan forvente å bli overrasket: Bestill en flybillett til Entebbe nå!

Utforsk den enorme Victoriasjøen

Visste du at den imponerende Victoriasjøen er den største innsjøen i Afrika? Både Uganda, Kenya og Tanzania grenser til denne innsjøen. I tillegg til vakre solnedganger fra strendene i Entebbe, har innsjøen også rikelig med aktiviteter å by på. Ta et cruise langs kysten og se tradisjonelle fiskere i kanoer dra opp dagens fangst. Gå ikke glipp av muligheten til å besøke øya Ngamba, der du kan leke med sjimpanser. Opplev den trivelige og travle atmosfæren på fiskemarkedet i den tradisjonelle fiskerlandsbyen Kasenyi. Og du må gjerne prøvesmake på fisken!

Flybilletter til Entebbe for en magisk reise gjennom Uganda

Leter du etter en billig billett til Entebbe? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Uganda før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Flere grunner til å besøke Entebbe

 

yelp
Entebbe: Hotspots

 
Flyplass: Entebbe internasjonale lufthavn EBB
Valuta: Ugandisk shilling (UGX)

Tid: GMT +3
Transport
Elektrisitet: 220/240 volt, 50 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Entebbe: lignende reisemål