Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

 

En dag på stranden

Los Angeles ligger rett ved kysten, og er stolt av det! Byen setter pris på sine romslige sandstrender. Og med solskinn året rundt er været alltid perfekt for familier som vil tilbringe en dag på stranden. Langs hele den vakre kystlinjen finner man restauranter og handlegater med havet som nærmeste nabo. Besøk noen av LAs berømte stranddestinasjoner, fra Malibu i nord til Newport Beach i sør.

Spankuler langs Ocean Front Wall i Venice Beach, eller spill strandvolleyball med kroppsbyggere. Stranden og den berømte bulevarden er en av de viktigste attraksjonene langs dennesten endeløse kystlinjen. En kystvei der det er liten fare for å kjøre seg bort, leder til den mer forrevne nordvestkysten, der Santa Monica-fjellene strekker seg langs havet. Erfarne surfere trosser bølgene ved Surfrider Beach i Malibu. Det finnes talløse lange og brede sandstrender der familien kan tilbringe dagen med å svømme, spise og sole seg.

En endeløs parade langs Venice Beach
En endeløs parade langs Venice Beach

Los Angeles

Bak horisonten: Catalina Island

Den mindre kjente Catalina Island ligger like bak horisonten i Stillehavet. Denne steinete øya, som offisielt helter Santa Catalina Island, er 35 kilometer lang og har bare én liten by, Avalon. Resten av øya består av romantiske viker og uberørt natur. En båttur fra San Pedro, Long Beach, Dana Point eller Newport Beach tar om lag en times tid. Tips: Ta inn på en Bed & Breakfast med familien. Du vil få en varm velkomst, og vil oppleve at livet på øya er langt mindre hektisk enn på fastlandet. En kjærkommen forandring fra byens kjas og mas.

+ Les mer

Natur og gjestfrihet på Catalina Island

Se på kartet

Santa Catalina Island

Dagens fangst: fiskemarkedet i San Pedro

Det er mange fiskemarkeder i og omkring Los Angeles sentrum. Men ekte sjømatentusiaster drar gjerne et par kilometer sørover for å spise fersk fisk i havnen i San Pedro i nærheten av Long Beach. San Pedro er kjent som "Sjømatens Disneyland": et livlig og morsomt sted med massevis av aktiviteter for ung og gammel. Dusinvis av restauranter ved den gamle fiskerhavnen serverer deilig fisk og annen sjømat. I helgene fyller lokale familier opp disse restaurantene, så du kan blande deg med lokalbefolkningen mens du suger inn atmosfæren.

+ Les mer

San Pedro, havnen i LA

Se på kartet

San Pedro, California

Baywatch beach

Sand, sol, Pamela Anderson og David Hasselhoff – det kan bare bety én ting: TV-serien "Baywatch". Den vakre stranden finnes faktisk. Vil du brette ut håndkledet på Baywatch-stranden, skal du ta peiling på Temescal Canyon, nordvest for Los Angeles. Du kan parkere bilen i nærheten av inngangen ved siden av Pacific Coast Highway. Her finner du piren som syntes i bakgrunnen i mange av episodene. De som ser etter livvaktstolene vil bli skuffet, for de var dessverre bare rekvisitter. Andre scener i serien ble tatt opp på Venice Beach, Santa Monica Beach og Paradise Cove in Malibu – vakre steder alle sammen.

+ Les mer

På jakt etter Baywatch

Se på kartet

Den vakreste "Baywatch"-stranden