KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
 

En natt ute på byen i Panama

Når solen går ned, våkner Panama by til live. Byen er berømt for sitt yrende natteliv, og innbyggerne elsker å gå ut om kvelden og feste. Det behagelige klimaet i byen byr på lange, hete netter med fargerike drinker og livlig musikk. Her er et lite utvalg av byens beste restauranter, nattklubber og takbarer.

Panama by var en gang en fiskerlandsby, og gode fiskerestauranter går det tretten av på dusinet. Noen av de beste restaurantene i byen ligger rett ved stranden. Hunt's Oyster Bar serverer praktisk talt alt som finnes i havet: bestill krabbeklør, reker og selvsagt østers, stedets spesialitet. Hunt's har et fantastisk stort utvalg av østers, fra rå til frityrstekte, bakte eller servert med eksotisk topping.

Utsikt fra Amador Causeway

Cocktail med utsikt

Amador Causeway er en demning som forbinder de fire Causeway-øyene med fastlandet i Panama by – og er et populært nattelivsstrøk. Traffic Island er en populær utendørs cocktailbar som serverer et stort utvalg av mojitos og andre cocktails. Fra terrassen har man flott utsikt til byens funklende silhuett på den andre siden av vannet. Få opp den karibiske stemningen med livlig salsa- og merengue-musikk. Gjestene er selvsagt velkomne til å vise danseferdighetene sine.

“Cocktails under gatene ved Casco Viejos historiske bymurer”

Drikking i fangehullet

Bortgjemt under de gamle gatene i Casco Viejo ligger Relic Bar. Den holder til i et fangehull inne i de århundregamle bymurene. Det er uten tvil den mest fengslende baren i byen. Gjestene kan sitte inne i fangehullet, eller finne seg et bord utenfor på terrassen. Baren støtter også lokale kunstnere. Hver torsdag kveld skaper en ny kunstner et kunstverk på scenen. Disse kunstverkene blir så utstilt i barens galleri i seks uker, og kan kjøpes.

På taket

Takbarer ser til å være den nye trenden verden over, og Panama by har en del gode eksempler. Encima, takbaren på Tantalo Hotel, er et populært møtested både for lokalbefolkningen og turister. Fra den ene siden av takterrassen ser man ut over byens moderne høyhus, og fra den andre kan man se de historiske takene i Casco Viejo-strøket. Fargerike cocktails, pene lys og fin musikk skaper perfekte omgivelser. Tapasrestauranten nedenunder er et fint utgangspunkt for en kveld på byen.

Takbaren Encima
Nattklubb i Panama by

Til ut i de små timer

Panama by har talløse nattklubber der gjestene danser til solen står opp. Buzz tiltrekker seg et mangfoldig publikum - der er det alltid hektisk. DJ-ene spiller låter fra 80- og 90-tallet, ispedd salsa og latino-pop. House- og hip-hop-fans kommer til å elske Pure. Denne klubben har dansegulv både inne og ute, der du kan danse til mange ulike musikkstiler.