KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
 

Barcelonas beste strender

Det finnes ikke noe bedre enn å ta en forfriskende dukkert i havet etter en lang dag med sightseeing i Barcelona. Etter de olympiske lekene i 1992 har Barcelona investert betydelige midler i å rense opp sand og vann - resultatet kan man glede seg over hver eneste sommer.

Barcelonas strender er til sammen fem kilometer lange. Hver av strendene i Barcelona er forskjellige, noe som gjør at det er noe for enhver smak. Enten du liker å slappe av i en solstol, drive med sport i sanden, surfe eller sitte på trendy barer og nippe til forfriskende drinker - Barcelona har det hele. Her er også flere lekeplasser for barn, overvåket av oppmerksomme livvakter.

Platja de la Barceloneta
Platja de la Barceloneta

Barcelona

Skulptur på Barceloneta-stranden

Fra Bogatell til Barceloneta

Bogatell er en av Barcelonas mest populære strender. Den går parallelt med en lang steinpromenade der folk jogger, skater og sykler. Takket være den opphøyde promenaden kan man nesten ikke høre bytrafikken. Strandbarene på Bogatell spiller trendy musikk og har en avslappet stemning.
Barcelonas lengste strand har hippe barer som serverer deilig mat og (lokale) drinker. La Barceloneta er en av de travleste – og mest spennende – strendene i Barcelona. Stranden har mange fasiliteter, inkludert tre volleyballbaner, et bordtennisbord og lekeutstyr for barn.

+ Les mer

Se på kartet

La Barceloneta i Barcelona

Middag på stranden

Nova Icària er den stranden som ligger nærmest Olympiahavnen. De utmerkede strandbarene og populære restaurantene langs strandpromenaden gjør dette til et populært spiseområde etter en dag med solbading. Nova Icària-stranden er ekstremt populær blant familier med barn og vennegrupper. Utelivsstrøket Port Olímpic ligger like ved siden av stranden, og er lett tilgjengelig.
San Sebastiá – mellom Vela Hotel og Barceloneta-strøket – er en annen av byens lengste strender. Likevel er San Sebastiá nokså rolig sammenlignet med andre strender, og gjennomsnittsalderen blant de besøkende er noe høyere. Ikke desto mindre er dette et populært sted for folk som driver med vannsport, som brettseiling eller seiling. Denne stranden har også tjenester for bevegelseshemmede.

+ Les mer

Port Olímpic

Se på kartet

San Sebastiá i Barcelona

Mar Bella

Festing på Mar Bella og Bogatell

Mar Bella er en liten strand som er spesielt populær blant unge mennesker. Den første delen av denne stranden er det eneste offisielle nudistområdet i byen. Besøk også den lille parken i nærheten. Den er perfekt for en piknik eller en siesta under trærne. Eller gå til basketballbanen og det spesielle skateområdet bak Bogatell-stranden. I tillegg er Mar Bella bra for brettseiling, seiling og kajakkpadling. Alt det nødvendige utstyret kan leies.