Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

 

På jakt etter røverkjøp i Schanzenviertel

Schanzenviertel er et livlig strøk i Hamburg som er svært populært blant unge, motebevisste shoppere. "Schanze" er det perfekte sted for å se det siste fra Hamburgs nyeste designere, se etter sjeldne vinylplater eller gjøre røverkjøp av retroting fra 1980-tallet. Gode nyheter for sultne shoppere: dette strøket har også stor tetthet på restauranter. Her finner du alt fra curry bratwurst til haute cuisine.

Schanzenviertels sjarme veksler mellom det trendy og det alternative. I dag er dette et svært velstående og attraktivt nabolag, men tidligere var det kjent som Hamburgs "kommunistiske høyborg". Og strøket har bevart litt av sin opprørskhet med en uavhengig utstråling, noe som forklarer den høye andelen uavhengige boutiquer, platebutikker, bruktbokhandlere og kunstgallerier.

'Wie es Euch gefällt'

Unge designere

Navnet på butikken sier alt: Wie es Euch gefällt ("Som du liker det") har noe for enhver fashionista. Den romslige butikken med fargerike tapeter utstråler en avslappet feriestemning. Det virker bare helt naturlig å ta en pause for en kopp kaffe mens du prøver klær. De lekende, unike og spennende arbeidene til unge tyske og internasjonale designere omfatter klær og smykker for ethvert budsjett.

+ Les mer

Se på kartet

Wie es Euch gefällt, Juliusstraße 16, Hamburg

Made in Hamburg

Et utrolig utvalg av vinylplater og CD-er – for klassisk tysk musikk eller kraftig lokal techno, gå til Hanseplatte. Alt i denne platebutikken er "made in Hamburg" – et perfekt sted for å finne en original suvenir. For en god lunsj eller en kopp kaffe kan du stikke over gaten til Karo Ecke, som har trivelig uteservering under trærne.

+ Les mer

Alt som finnes her er "made in Hamburg"

Se på kartet

Hanseplatte, Neuer Kamp 32, Hamburg

Café Klatsch

Autentisk retro

Hot Dogs selger bare autentiske retroklær fra 1970- og 1980-tallet. I tillegg til blomsterskjorter og slengbukser, har butikken også mye sportsklær. Hva med en flashy treningsdress, retro-pannebånd eller en rosa trikot? Hvis du bli sulten av all shoppingen, kan du gå ned til Café Klatsch, der de serverer deilig frokost hele dagen.

+ Les mer

Se på kartet

Hot Dogs, Marktstraße 38, Hamburg

Foto

  • 'Wie es Euch gefällt': Wie es Euch gefällt, Hamburg
  • Alt som finnes her er "made in Hamburg": Hanseplatte, Hamburg
  • Café Klatsch: Nina Klein, Flickr