Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

 

Bisarre hotellsuiter i Dubai

I ministaten Dubai, med over 600 hoteller, hvorav 65 har fem stjerner eller mer, skal det mer til enn en enkel vinflaske og gratis Wi-Fi på rommet for å imponere gjestene. Hva med et varmt basseng med utsikt til 65 000 fargerike fisker i en subtropisk lagune? Eller kanskje et middagsbord ved en skiløype, mens utetemperaturen stiger til over 40 grader?

Robert De Niro, Antonio Banderas, Lily Allen og Naomi Campbell – alle har de bodd på Atlantis, et av megahotellene i Dubai. Det tok to år å bygge, og kostet 1,2 milliarder euro. Under den ekstravagante innvielsen i 2008 ble det svidd av fyrverkeri til en verdi av 25 millioner euro, og det hele tok 15 minutter. Kritikere hevdet at dette var begynnelsen på nedturen for hotellboomen i Dubai. Det har imidlertid ikke slått til ennå. Hotellene i Dubai kan fortsatt skryte av å ha det høyeste belegget i verden.

God natt: skiløypen stenger ved midnatt

Det kjøligste stedet: Kempinski ski chalet

Ute er det glohett. Inne ligger det et tykt lag av nysnø. Det faktum at du kan stå på ski i Dubai er underlig nok i seg selv. Enda mer underlig er det at det femstjerners hotellet Kempinski tilbyr overnatting i femten skihytter med store panoramavinduer med utsikt til en skibakke. Disse romslige suitene er på fra 45 til 228 kvadratmeter, utstyrt med tradisjonelt alpemøblement, inkludert peis med sprakende ild.

+ Les mer

Se på kartet

Kempinski Hotel Mall of the Emirates, Sheikh Zayed Road, Dubai

Det våteste stedet: Atlantis' undervannssuite

Legg deg ned i et boblebad mens haier, havhester og djevelrokker svømmer forbi og ser nysgjerrig på deg – det kan du gjøre på Hotel Atlantis, som ligger på en av Palmeøyene. Hver av suitene Neptune og Poseidon strekker seg over tre etasjer, og har store vinduer ut mot den kunstige lagunen Ambassador. Prisene starter på 9 000 euro per natt – inkludert hovmester.

+ Les mer

Soverom med utsikt til 65 000 fisker

Se på kartet

Atlantis The Palm, The Palm Jumeirah, Dubai

Burj Al Arab hotel i nærheten av Jumeirah-stranden

Det dyreste stedet: Burj Al Arabs Royal Suite

En kongelig suite på det eneste sjustjerners hotellet i verden, Burj Al Arab, koster om lag 17 000 euro per natt. En privat heis tar deg rett opp til palasset ditt i 25. etasje — der en stue dekorert med en blanding av håndknyttede tepper og gullbelagte søyler, to soverom − et av dem med en roterende himmelseng − og en egen kino venter på deg.

+ Les mer

Se på kartet

Burj Al Arab, Jumeirah Road, Jumeirah, Dubai

Foto

  • God natt: skiløypen stenger ved midnatt: Kempinski Hotel
  • Burj Al Arab hotel i nærheten av Jumeirah-stranden: Irina Schmidt, Shutterstock