Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

 

Boutique-luksus i Bangkok

Den verdensomspennende trenden med boutiquehoteller har funnet veien til Bangkok. Over hele den thailandske hovedstaden har små luksushoteller dukket opp. Hvert hotell kan tilby noe unikt, som klassisk, ultramoderne eller teatralsk interiør. Bestill et rom i et boutiquehotell i Bangkok hvis du vil ha et luksuriøst opphold med en personlig vri.

Unn deg et opphold på et superluksuriøst hotell i Bangkok. Thaiene er kjent for å tilby uovertruffen komfort og service, presentert med stil og sjarme. På de luksuriøse hotellene i Bangkok blir du behandlet som en konge eller dronning for en brøkdel av det du ville ha måttet betale i andre byer. Byen tilbyr også store femstjerners hoteller som Mandarin og Peninsula, men boutiquehotellene i Bangkok byrpå unike opplevelser i tillegg til luksusen.

Utsikt over Chao Phraya-elven
Utsikt over Chao Phraya-elven

Bangkok

Shanghai Mansion

Et stykke Kina i Thailand

Shanghai Mansion Hotel holder til i en av de eldste bygningene i Bangkoks historiske Chinatown. Hotellet er vakkert utstyrt i stilen fra 1930-tallets Shanghai. Suitene er dekorert med lyse farger, mørkt tre, trykte tapeter og vakker silke, og er utstyrt med alle tenkelige moderne bekvemmeligheter. Suitene har ulike farger og dekor – den aller vakreste er kanskje Mu Dan Peony Classic Suite, som har en heftig kinesisk bryllupsseng.

Art deco med mange ekstra attraksjoner

Den internasjonalt kjente arkitekten Bill Bensley skapte den raffinerte art deco-designen i Siam, som ligger i det rolige Dusit-strøket. Hotellet har 39 suiter, mange av dem med pittoresk utsikt over Chao Phraya-elven. Siam byr gjestene på et utvalg unike aktiviteter, fra yoga til matlagingstimer. Det har også en kino med retrostoler og en Muay Thai-boksering i treningssenteret. Du kan dessuten koble av i hotellets spa, som er fritt for kjemiske stoffer.

Hotell Siam
Baren på Tenface

Moderne Thai

Enorme buddhistiske kunstverker på veggene og en meny basert på thailandsk fusionmat er bare noen av elementene som viser hva som er temaet på Tenface Hotel. Hotellet ligger i en rolig sidegate i Bangkoks forretningsstrøk, og utstråler en moderne thai-atmosfære. Suitene er romslige, og ved ankomsten mottar gjestene en velkomstpakke med toalettsaker, et Skytrain-pass, et SIM-kort og en iPod Nano som podcaster anbefalte butikker, restauranter, kafeer og ting å se. Du trenger ikke gå langt for en drink; hotellbaren er elegant og morsom.

Foto

  • Shanghai Mansion: Mark Fischer, Flickr
  • Hotell Siam: The Siam