Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

 

Brunsj i Brooklyn

I New York, byen som aldri sover, kan "frokost" bety hva som helst. På late lørdager eller søndager er det bredt akseptert å spise frokost en eller annen gang mellom klokken ti om morgenen og klokken fem om kvelden. Brunsj er en kulinarisk institusjon i New York, og de fleste restaurantene tilbyr gjestene sine en utvidet frokost inkludert egg, toast, bagels og til og med champagne.

En typisk New York-brunsjmeny omfatter en lang rekke frokostretter. En av standardrettene er Egg Benedict, en klassiker som oppsto på Manhattan. Den består av et posjert egg med bacon på en lett ristet engelsk muffin, dekket med Hollandaise-saus. Den serveres ofte sammen med en Mimosa, en forfriskende cocktail av champagne og fruktjuice. For en sen frokost eller en tidlig lunsj anbefaler vi å dra til Brooklyn. Der finner du en sann overflod av brunsjsteder, fra de luksuriøse til de mer tilbakelente.

World cuisine i Brooklyn

I Brooklyn-distriktet er det mange steder der man kan nyte en avslappende brunsj. Brooklyn har et stort kulturelt mangfold, og det reflekteres i menyene. For en deilig brunsj i klassisk jødisk stil, kan du gå til Mile End Deli i Hoyt Street. Prøv hvitfisksalat med egg, eller hakket lever på pumpernikkel. Er du skikkelig sulten? Da kan du bestille The Beauty: en bagel fullastet med laks, tomat, kremet ost og kapers.
Noen få kvartaler lenger ned finner du Building On Bond, en koselig italiensk kafé med en omfattende lunsjmeny som er tilgjengelig fra kl. 10.30 til kl. 16.00. BBQ Pork Hash Benedict er høyst anbefalelsesverdig. Det er en ekstravagant variasjon over originalen, med langsomtstekt svinekjøtt, et posjert egg og chipotle Hollandaisesaus. Lenger nord, på Hudson Avenue, ligger Vinegar Hill House, med en brunsjmeny basert på Sør-Amerikansk påvirkning. Prøv "tacos dorados" hvis du trenger en krydret start på dagen.
Brunsj på Teresa’s Restaurant i Brooklyn Heights omfatter Østeuropeiske delikatesser som "pierogi" og "blintzes", i tillegg til nydelige prisvinnende kaffetyper. Og mens du nipper til den, kan du nyte en fabelaktig utsikt over Manhattan. Hvis du vil ha det på fransk, kan du gå til Atlantic Avenue. Bacchus Bistrot à Vins serverer et bredt utvalg "œufs", som "Bénédicte" og "Florentine", i tillegg til krydrede lammepølser, som smaker ekstra godt sammen med et godt glass fransk vin.

+ Les mer

Se beliggenheten på kartet

Mile End Delicatessen, 97a Hoyt Street, Brooklyn, New York, USA

Building On Bond, 112 Bond Street, Brooklyn, New York, USA

Vinegar Hill House, 72 Hudson Avenue, Brooklyn, New York, USA

Teresa's Restaurant, 80 Montague Street, Brooklyn Heights, Brooklyn, New York, USA

Bacchus, 409 Atlantic Ave, Brooklyn, NY, New York, USA

En fersk bagel med røkelaks
Sandwicher på loppemarkedet

Utendørs brunsj

Hvis du foretrekker å nyte brunsjen utendørs, kan du gå til Brooklyn loppemarked. Dette loppemarkedet tiltrekker seg kunstnertyper i helgene, og du kan få kjøpt et stort utvalg deilige snacks. Prøv ferskt tilberedte østers som du spiser med fingrene, mini-cupcakes i alle regnbuens farger, eller kjøp en pose hjemmelagde bonbons. Ta deg tid til å se igjennom varene – markedet er åpent til kl. 17.00 – og spis det du får lyst på.

Foto

  • Sandwicher på loppemarkedet: littleny, Shutterstock