Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

 

Cape Town, et kulinarisk sentrum

Livlige Cape Town er kjent som den kulinariske hovedstaden i Sør-Afrika. Byen har et stort utvalg av restauranter som serverer nydelige retter fra Cape-kjøkkenet i elegante omgivelser. Her bruker kjøkkensjefene lokale ingredienser for å skape de mest overdådige retter man kan tenke seg. Cape Town byr på perfekte omgivelser for en stor kulinarisk opplevelse, omgitt som byen er av majestetiske fjell og et glinsende hav.

Fra klassisk fransk til asiatisk crossover med en afrikansk vri: Det kulturelle mangfoldet blant innbyggerne i Cape sørger for spennende blandinger i matveien. Og takket være de store vingårdene rundt byen, er det et utmerket vinutvalg på menyen. Nyt en sommerlig rett mens du har panoramautsikt over havet, eller bestill en utsøkt middag med tilhørende viner. Cape Town har mye å velge mellom for gourmeter.

Romantisk middag på kaia
Romantisk middag på kaia

Cape Town

En stilig middag på Savoy Cabbage

Lekre smakebiter

Sikorisalat med gorgonzola, eller elgconfit med ananassalsa: Kjøkkensjefene på Savoy Cabbage elsker å eksperimentere med maten. De kulinariske kreasjonene på denne stilige restauranten er oppfinnsomme og lekende, men først og fremst lekre. Kjøkkenet bruker bare etiske ingredienser som sesongens organiske grønnsaker, kjøtt fra frittgående dyr og deilig hjemmelaget iskrem. Menyen forandres daglig avhengig av hvilke produkter som er tilgjengelige. Bruk et øyeblikk mellom rettene til å beundre lampene. De er formet som savoykål.

+ Les mer

Se beliggenheten på kartet

The Savoy Cabbage, Hout Street, Cape Town, Sør-Afrika

Et stilig gods

For mange er det en drøm å spise på Rust en Vrede-godset i Stellenbosch. Den danske dronningen var på offisiell lunsj her i 1996, men du trenger ikke ha kongelige aner for å prøve dette fantastiske kjøkkenet. Bestill en seksretters meny, og nyt overraskende retter med tilhørende sørafrikanske viner. Stilen kan best beskrives som klassisk fransk, mens vinene kommer rett fra de omkringliggende vinmarkene, med hovedvekt på rødviner som cabernet, shiraz og merlot.

+ Les mer

Det stilige godset Rust en Vrede

Se beliggenheten på kartet

Rust en Vrede Estate, Stellenbosch, Sør-Afrika

Lunsj i hagen

Middag på The Roundhouse

Den vide utsikten over Camps Bay og Atlanterhavet var årsaken til at Det nederlandske Ostindiske kompani bygde dette utkikkshuset i 1786. Gjestene på The Roundhouse kan nå nyte denne storslagne utsikten i historiske omgivelser. Kjøkkenet er moderne, med både asiatisk og afrikansk påvirkning. Kjøkkensjefene disker opp med unike kreasjoner som sprø sukkerroe-carpaccio med pepperrot og shimeji-sopp. Om sommeren er hageterrassen et fint sted for å spise lunsj, med matchende viner akkompagnert av frisk, salt sjøbris.

+ Les mer

Se beliggenheten på kartet

The Roundhouse, Roundhouse Road, Cape Town, Sør-Afrika

Foto

  • En stilig middag på Savoy Cabbage: Savoy Cabbage
  • Det stilige godset Rust en Vrede: Landgoed Rust en Vrede
  • Lunsj i hagen: the round house restaurant