KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
 

Kjendis-spotting

Los Angeles er base for mange kjendiser – filmstjerner, modeller, selskapsløver, idrettshelter og musikere. Du kan ikke dra fra LA uten en kveld med kjendis-spotting. Heldigvis liker kjendiser å gå ut, akkurat som alle andre. Faktisk er nattelivet en viktig del av kjendiskulturen i LA. Størst sjanse for å støte på kjendiser har man på de trendy klubbene i byen.

Hver eneste uke er ukebladene fulle av vågale bilder og saftige historier: hvem var hvor, med hvem, og hva hadde de på seg? For de fleste mennesker er Hollywood en fjern planet, men i Los Angeles kan du faktisk gå ut på de samme stedene som kjendisene. Plutselig har den fjerne planeten kommet mye nærmere.

Nattelivet i LA, en viktig del av kjendiskulturen
Nattelivet i LA, en viktig del av kjendiskulturen

Los Angeles

Hollywood drar til Hollywood

Mange av kjendisene henger på klubbene i Hollywood. Avalon er fortsatt en berømt nattklubb, men glansdagene da Madonna, Prince og the Rolling Stones festet her, tilhører fortiden. Dagens DJ-er spinner techno, house og nu-electro.
Prøv lykken i supertrendy Drai's, i W Hollywood hotel. Der inne kan du kanskje få et glimt av Jennifer Lopez og Paris Hilton. Ute har du god utsikt til LAs bysilhuett. Len deg tilbake i en av fløyelssofaene og se på folk, eller dans til house, hip hop eller de siste hitene.
Et annet utmerket utested i Hollywood, er Boulevard3. Klubbens motto er "Hold det gående og by på det uventede". Interiøret minner om en blanding av en trivelig stue, en luksuriøst femstjerners gods og en hip lekeplass. Her kan du oppleve å stå side om side med verdens kuleste filmstjerne samtidig som du nyter en porsjon jordbær dyppet i sjokolade. På huset, selvfølgelig.

Drai's øverst i W Hollywood Hotel
Hotel Chateau Marmont

Gamle venner

Santa Monica Boulevard forbinder Hollywood med West Hollywood, også et strøk der kjendiser ofte er ute på byen. Her finner du legendariske Bar Marmont, i det berømte hotellet Chateau Marmont. Hver eneste kjendis med respekt for seg selv har vært på denne romantiske baren, som oser av gammeldags Hollywood-sjarm.
En annen populær destinasjon er den elegante Sky Bar i Hotel Mondrian. De rike og berømte flokker seg om dette stedet for å lytte til akustiske minikonserter, også kjent som "the Mondrian Sessions", som arrangeres utendørs ved svømmebassenget.

Hip and happening

What’s hot and what’s not? I Los Angeles endrer det seg med årstidene. Og kjendisene vet alltid hvilke trender som gjelder. Så hvis du ikke hadde flaks på adressene ovenfor, kan du sjekke ut Teddy's, i Hollywood Roosevelt Hotel. Eller sette kursen mot AV Nightclub på N. Cahuenga Boulevard, Lure på Ivar Avenue eller Greystone Manor Supperclub på Cienega Boulevard.