Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

 

En kyststi fra Bondi til Coogee

Imponerende klipper som reiser seg fra havet og små viker med praktfulle, skjulte sandstrender. Sydneys kystlinje er en attraksjon i seg selv, der frodige grønne parker og en majestetisk bysilhuett stråler om kapp. For å utforske denne regionen i et behagelig tempo, kan du følge kyststien.

Med minst 350 kilometer av bukter og strender, har Sydney mye å by på for ivrige turgåere. Kyststien fra den berømte Bondi Beach til Coogee Beach er fantastisk. Fra klippene har du en svimlende utsikt over havet, stranden og byen. Det er noen bratte strekninger underveis, men du får tid til å hente deg inn igjen ved de mange vakre utsiktspunktene. Når du når fram til Coogee Beach kan du kjøle deg ned med en forfriskende svømmetur i havet.

Uforglemmelig tur fra Bondi til Coogee
Uforglemmelig tur fra Bondi til Coogee

Sydney

Fottur langs klippene

Turen begynner ved enden av Campbell Parade, promenaden langs Bondi Beach, der en sandsteinstrapp bringer deg opp i retning Tamarama Beach. Denne lille, attraktive stranden er en favoritt blant Sydneys overklasse – slanke motemodeller, filmstjerner og solbrente millionærer soler seg side om side. På grunn av glitteret og stasen kaller lokale Sydneyfolk stranden også for "Glamarama Beach".

Noen hundre meter unna ligger Bronte Beach, en rolig, liten stand som er populær blant familier med småbarn. Sjøen kan være temmelig røff, men i det menneskeskapte bassenget i lagunen kan små svømmere leke trygt, beskyttet mot de svære bølgene. Dette området er også kjent for sine utmerkede spisesteder. Her kan du nyte ferske franske croissanter eller hjemmelaget italiensk iskrem.

“Lokalbefolkningen kaller denne stranden også for "Glamarama Beach", et populært sted for Australias rike og berømte”

Waverly gravlund, Clovelly og Coogee

Neste stopp langs stien er Waverley gravlund, kanskje en av de vakreste gravlundene i verden. Gå gjennom den frodige, grønne Burrows-parken til Clovelly Beach. Denne stranden tiltrekker seg snorklere og dykkere som kommer for å utforske Gordon's Bay underwater Nature Trail, en 500 meter lang kjetting som leder dykkere langs rev, sandsletter og tareskoger. Fortsetter du litt lenger sørover, kommer du til Coogee Beach med sine brede sandstrender, turens endepunkt. Er du sulten, kan du bruke en av de elektriske grillene på stranden, og avslutte dagen med en typisk australsk "barbie på stranden".
Coogee Beach, et perfekt sted for grilling