Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

 

Kulturelle sykkelturer i åndelige Ubud

Ubud – Balis kulturelle og åndelige Mekka – har en sentral beliggenhet på øya, og er et perfekt utgangspunkt for sykkelturer med og uten guide. Det er den ideelle måten å oppleve det virkelige Bali på. Attraksjonene nedenfor kan enkelt kombineres med en sykkeltur.

Elephant Safari-parken ligger i landsbyen Taro, om lag femten kilometer nord for Ubud. Parken er hjem for verdens største flokk av Sumatraelefanter, en av de mest sjeldne og utryddingstruede artene. Besøkende kan få mulighet til både å mate og å ri på dyrene. Parken er medlem av World Zoo Association, og tilfredsstiller alle internasjonale standarder for dyrevelferd.

Soloppgang over en balinesisk rismark

Gi deg hen til den balinesiske levemåten

Om lag sytten kilometer lenger nord blir det åpenbart hvorfor sykkel er det perfekte transportmiddelet her. Tallrike templer, velluktende aromaer fra det balinesiske kjøkken og kunstnere som driver treskjæring i veikanten - på sykkel får du en unik mulighet til å oppleve den ekte balinesiske levemåten. De svingete veiene fører til de vakre rismarkene i Payangan. Her er det fint å tilbringe noen timer med å vandre gjennom de lysegrønne risterrassene og nyte utsikten over Ayung-elven. Hvis du har tid til overs, må du besøke Pura Dalem Segara-templet før du fortsetter på sykkelturen.

En balinesisk risbonde i arbeid

Frokost ved Batur-vulkanen

Hvis du fortsetter 20 kilometer videre nordover, dukker den aktive Batur-vulkanen opp. Erfarne guider fører besøkende opp til toppen. Fotturen starter kl. 4.00 om morgenen og tar to timer. Anstrengelsen belønnes med en praktfull utsikt mot soloppgangen. Etterpå kan du nyte en nylaget frokost. Den varme dampen som strømmer ut av åpningene i vulkanen brukes til å koke egg og bananer. En uforglemmelig opplevelse.