Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

 

Strandklubbene på Curaçao

Strandklubbene på Curaçao er verdensberømte. Om dagen kan du slappe av og sole deg i timevis, og om kvelden blir solsengene, bordene og stolene ryddet unna for å gi plass til party, som holdes gående til soloppgang. Temperaturen faller sjelden under 24 grader – ideelt for å danse seg gjennom natten med føttene i sanden.

Det er på den hvite stranden i Willemstad, klemt mellom Breezes Resort og havakvariet, at det hele foregår. På tirsdag kveld kan du se film i den karibiske havbrisen, på onsdag kveld kan du danse salsa, og på torsdag kan du se en forestilling med de nederlandske artistene Nick & Simon. Og i helgen kan du blir med på en vill fest på Mambo Beach og Wet & Wild. Gratisavisen "K-Pasa" er en uvurderlig kilde som lister opp alle kveldsaktivitetene og tidspunktene for happy hour.

Loungesenger på strandklubben
Loungesenger på strandklubben

Curaçao

Middag og cocktail på Hemingway

Cocktailer med Ernest Hemingway

Hemingway Beach Bar & Restaurant på Lions Dive Beach Resort er åpen for "frokost, lunsj, middag og mer". Her starter happy hour tidlig - dette er et populært solnedgangs-spisested, som opptakt til en kveld på Mambo Beach og Wet & Wild. Det er levende musikk hver fredag, lørdag og søndag kveld. Dagmenyen inkluderer sandwicher, burgere og nederlandske "bitterballs", og om kvelden disker kjøkkenet opp med salater, spareribs og surf 'n' turf.

+ Les mer

Se på kartet

Hemingway Beach Bar, Bapor Kibrá, Willemstad, Curaçao,

www.hemingwaycuracao.com

Den mest berømte strandklubben: Mambo Beach

Den mest berømte strandklubben på Curaçao er Mambo Beach. Om dagen kan du sole deg og slappe av i baren eller på solsengene ved bassenget eller på stranden. Restauranten tilbereder salater, snacks og fersk fisk. Etter solnedgang blir Mambo gjort om til en nattklubb under stjernene, med en rekke temaer, som Dia Latino på onsdager og Cuban night på fredager. Klubben får også jevnlig besøk av berømte DJ-er og populære nederlandske artister som Jan Smit, Gerard Joling og Alain Clark.

+ Les mer

Tropisk avslapping på dagtid på Mambo Beach

Se på kartet

Mambo Beach, Seaquarium Beach, Willemstad, Curaçao,

www.mambobeach.com
Wet & Wild har lengst åpningstid

Avslutt kvelden på Wet & Wild

Ved første øyekast er det ikke noe spesielt ved Wet & Wild: en strandbar med noen piknikbord og palapas-parasoller. Men dette er stedet der man danser ut i de små timene. Av alle strandbarene på Seaquarium Beach er det Wet & Wild som har åpen lengst, noen ganger helt til kl. 4.00 om morgenen, så det er ganske logisk å avslutte kvelden her. Søndag er den mest populære kvelden. Det er da baren ikke bare tilbyr én, men to happy hours, og DJ Boogie sørger for å holde folk på dansegulvet til langt ut på morgenkvisten.

+ Les mer

Se på kartet

Wet & Wild Beach Club, Seaquarium Beach, Willemstad, Curaçao,

www.facebook.com/wetandwildbeachclub

Foto

  • Middag og cocktail på Hemingway: Hemingway