Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

 

Curaçaos romantiske boutiquehoteller

Curaçao er et populært reisemål for ferie med alt inkludert. Utvalget av hoteller er derfor stort sett begrenset til rimelige resorthoteller, vanligvis ikke av den mest romantiske typen. Det er imidlertid noen unntak. På disse tre boutiquehotellene er oppholdet garantert romantisk – komplett med parmassasje, en flaske sprudlevin eller en seng full av roseblader.

Landhuis Daniel er et bevis på at romantikk ikke er nødt til å være dyrt. Et dobbeltrom i dette elegante, okerfargede plantasjehuset fra 1650 koster ikke mer enn 70 dollar per natt. De store rommene på Kura Hulanda Lodge koster det dobbelte, men da får du også et rom i den vakreste og mest avsidesliggende delen av øya. Den dyreste villaen på Baoase Luxury Resort tapper reisekassen for 2000 dollar per natt – men da får du fire soverom, tre bad, et fullt utstyrt kjøkken, en balkong med havutsikt pluss en hage med privat svømmebasseng.

Romantikk og ro på luksuriøse Baoase
Romantikk og ro på luksuriøse Baoase

Curaçao

Kura Hulanda Beach Club ved Westpunt

Tropisk overraskelse: Kura Hulanda Lodge

Stranden var opprinnelig det eneste som manglet i den femstjerners hotellandsbyen Kura Hulanda i Willemstad. Derfor kjøpte mangemillionæren og filantropen Jacob Gelt Dekker den beste stranden på øya, og bygde det tropiske paradiset sitt rett ved det karibiske hav. Kura Hulanda Lodge ligger på Westpunt, det vakreste og mest avsidesliggende hjørnet av Curaçao. Det har store rom, et basseng med original form, en restaurant med en liten, men utmerket meny, og en hvit strand med solsenger og palapas-parasoller. Et av de vakreste dykkerstedene på øya ligger like i nærheten.

+ Les mer

Se på kartet

Lodge Kura Hulanda Beach Club, Playa Kalki, Westpunt, Curaçao,

www.kurahulanda.com

Fra plantasjehus til boutiquehotell

"Jeg har en restaurant med noen få rom!" Eieren vil ikke kalle det et hotell, men Landhuis Daniel er et av Curaçaos mest romantiske vertshus. Det okerfargede plantasjehuset midt i den ville naturen rommer en restaurant med en fransk-karibisk meny. De sju rommene er ikke luksuriøse, men byr på alle bekvemmeligheter for en god natts søvn etter en organisk treretters gourmetmiddag. Godset har også en dykkerskole, et svømmebasseng og en hage med orkideer.

+ Les mer

Fra 1600-talls godseiendom til boutiquehotell

Se på kartet

Landhuis Daniel, Weg naar Westpunt z/n, Daniel, Curaçao,

www.landhuisdaniel.com
Barbeint eleganse: Baoase Luxury Resort

Det luksuriøse villahotellet Baoase

"Barbeint eleganse" er temaet for det relativt nye Baoase, kanskje det mest luksuriøse hotellet på Curaçao. Standardrommene er alt annet enn standard, utstyrt med minibar, seng i king-size-størrelse, regndusj og et utendørs svømmebasseng. Suitene er enda mer luksuriøse, og har terrasse med boblebad og havutsikt. Og for den ultimate nytelsen finnes villaer med to soverom, innendørs og utendørs badeværelse og en hage med privat svømmebasseng. Den utmerkede restauranten serverer fransk-asiatisk fusionmat, og terrassen har et vakkert uendelighetsbasseng.

+ Les mer

Se på kartet

Baoase Luxury Resort, Winterswijkstraat 2, Willemstad, Curaçao,

www.baoase.com

Foto

  • Kura Hulanda Beach Club ved Westpunt: Kim Seng, Flickr
  • Fra 1600-talls godseiendom til boutiquehotell: Ivo Jansch, Flickr
  • Barbeint eleganse: Baoase Luxury Resort: Baoase