KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
 

Dans til solen står opp

Hvis du tror at Bangkoks uteliv bare består av dårlig karaoke og klamme go-go-barer, må du tro om igjen. Byen kan skryte av et stort antall trendy klubber, der fastboende og turister danser til ut i de små timer hver eneste natt. De mest berømte diskotekene er konsentrert i to velkjente gater, noe som gjør en kveld på byen til en praktisk affære i Bangkok.

For en kveld på byen trenger du bare velge mellom Sukhumvit Road eller Royal City Avenue. Begge gatene har trendy klubber på rekke og rad. BTS skytrain går langs hele Sukhumvit, og drosjer kjører fram og tilbake langs gaten som er kjent som "RCA". Alle utestedene er enkle å nå. Bare sørg for å bytte ut strandsandalene med en litt mer stilig bekledning. Hver eneste nattklubb med respekt for seg selv har en kleskode som krever minst sko, skjorte og jeans.

Clubbing på Sukhumvit

Levels, i Sukhumvit Soi 11, er en av de nye og mest populære klubbene. Fra kl. 21.00 til kl. 3.00 kan du danse til R&B og house her, med de beste DJ-ene i byen. Adgangen er gratis.
Narcissus ("Narz", som lokalbefolkningen sier) i Sukhumvit Soi 23 har åtte barer og tre dansegulv, med trance, hip hop og house. Inngangsprisen til klubben, som er populær blant hippe innfødte og utlendinger, inkluderer to drinker. Like rundt hjørnet fra Narz finner du Glow, et annet populært utested, som tiltrekker seg innfødte, innflyttede og turister. Klubben har en asiatisk atmosfære med mye glass og tradisjonell belysning, og musikken spenner fra house til drum 'n' bass. En annen mulighet er Grease i Sukhumvit Soi 49: i tillegg til en klubb med house, dubstep og drum 'n' bass, har Grease også en bar med levende musikk og en lounge på taket.
Bed Supperclub

Dans på Royal City Avenue

En kveld på RCA er ikke komplett uten et besøk på klubben Route 66 i RCA Rama 9 Road. Route 66 er et kjent navn i Bangkok, og dette er stedet å være på fredager og lørdager. Hip hop, R&B og trance spilles i de ulike fløyene i klubben, mens unge thaier deler whiskyflaskene sine ved bordene rundt dansegulvet. Utlendinger må betale inngangspenger, men kommer inn gratis hvis de kjøper en flaske sprit. Andre populære klubber på RCA er Slim & Flix og LED, hvor hippe thaifolk heller i seg store mengder whisky, akkurat som på Route 66.

“Hippe klubber der whiskyen strømmer fritt”

Demo

Tidlig party

I nærheten av RCA and Sukhumvit ligger Demo, et favorittsted for velstående thaier, turister og innflyttede utlendinger. Klubben er også fin for de som vil starte kvelden tidlig: klubben i Thong Lor Soi 10 åpner kl. 20.00. Demo er innredet som et gammelt industrilager, med nakne teglsteinsvegger fulle av graffiti, retro-møbler, stor takhøyde og skodder i stedet for dører. Sørg for å ta med ID, for selv om du ser ut til å være godt over 18 år, vil Demo gjerne ha beviset.