Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

 

Middag i solnedgangen

For forelskede kjærestepar kan en middag i solnedgangen være en ansporing til å forlate hotellrommet. Fortrinnsvis en middag på stranden, med føttene i sanden, varm havbris og førsteklasses kokekunst. Den vakre øya Aruba kan skryte av mange gode restauranter med utsikt mot havet.

Aruba er et populært reisemål for forelskede par, både før og etter bryllupet. Mange frierier finner sted på strandrestaurantene. Og i likhet med havskilpaddene har mange par det med å vende tilbake til den samme stranden etter å ha reist verden rundt, for å feire jubileer, med eller uten barn, eller bare fordi de kan. En ting er sikkert: en middag i solnedgangen er et av høydepunktene ved besøket. Disse tre toppstedene kommer garantert til å inspirere!

Kjærlighet, forseglet med sand og sjø
Kjærlighet, forseglet med sand og sjø

Aruba

“Det finnes ikke kalde føtter på Flying Fishbone”

Flying Fishbone

Flying Fishbone ligger i den sjarmerende fiskerlandsbyen Savaneta. Restauranten serverer karibiske/europeiske retter i vakre omgivelser, på selve stranden. Restauranten hevder å ha lansert den arubiske "middag i sanden"-trenden. Det spiller ingen rolle om det stemmer eller ikke, men tradisjonen går langt tilbake. I dag utmerker Flying Fishbone seg med å gå enda lenger, og servere middagen mens du sitter med føttene i dønningene.

Lidenskaper på stranden

Planlegger du et frieri på stranden? Hvis veien til din elskedes hjerte går gjennom magen, er Passions on the Beach det perfekte stedet. Selv navnene på rettene er verdt et frieri. Perfect Match er en forrett av mahi-mahi og kamskjell, og Get Together kombinerer havabbor med krydrede reker. Men selvfølgelig - navnet på restauranten sier alt...

Hvem kan si nei til dette?
Det starter med solnedgangen...

Barefoot Restaurant

Du kan forvente avslappede og tilbakelente forhold på en restaurant som heter Barefoot. Alle er velkomne, med eller uten strandsandaler! Prøv retten Romance of The Sea, en kombinasjon av tre forskjellige typer fisk i sitronsaus. Nytes best med en avkjølt flaske hvitvin. Velg et bord i sanden eller under en palapa – med storartet utsikt til solnedgangen, havet og hverandre.

+ Les mer

Se på kartet

Barefoot Restaurant, L.G. Smith Boulevard 1, Oranjestad

Foto

  • Hvem kan si nei til dette?: Justin Levy, Flickr
  • Det starter med solnedgangen...: Susan Hunt, Flickr