KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
 

Middag på stranden

Til en liten øy å være, har Bonaire et stort antall restauranter. Og selvsagt ligger mange spisesteder rett på stranden, med utsikt over havet. Her kan du nyte en spektakulær solnedgang når solen synker langsomt ned bak horisonten.

Du finner nesten alle mulige mattradisjoner på Bonaire. Det er selvsagt morsomt å prøve lokale delikatesser som kabrito stoba (geitestuing) eller sopa di pisca (fiskesuppe). Det er ingen overraskelse at fisk er en populær ingrediens i det karibiske kjøkkenet. Grav tærne ned i sanden, bestill en cocktail og gjør deg klar til en middag på en av restaurantene som er oppført nedenfor.

Middag på stranden
Middag på stranden

Bonaire

Sebastian's ligger like ved vannkanten

På brygga hos Sebastian's

Sebastian’s Restaurant ligger like ved vannkanten, og er et perfekt sted om du vil spise middag i solnedgangen. Menyen har middelhavspreg, med retter som blekksprutcarpaccio og rekefettuccine. Det mest romantiske punktet er Bordet på piren, et bord for to ved enden av piren foran restauranten. Innta middagen i intime, private omgivelser omgitt av havet. Det kan være lurt å holde denne plassen i mente hvis du er ute etter spesielle omgivelser for et frieri.

+ Les mer

Se på kartet

Sebastian’s, J.A Abraham 60, Bonaire

Se på surferne på Hang Out Beachbar

Fargerike strandstoler i tre, surfebrett og avslappet stemning: Hang Out Beachbar på Sorobon Beach er et prefekt sted for en avslappende ettermiddag eller kveld. Spis en deilig lunsj mens du ser på vindsurferne fra strandstolen. Om kvelden er stedet perfekt for en enkel middag eller en cocktail. Torsdag kveld er grillkveld, og en gang i måneden arrangerer baren et Fullmåneparty – selvsagt når det er fullmåne.

+ Les mer

Panoramautsikt på Sorobon

Se på kartet

Hang Out Beachbar, Kaminda Sorobon 12, 0000aa Kralendijk, Bonaire
Ildkurver på Spice Beach Club

Tilbring dagen på Spice Beach Club

Hvis du har tilpasset deg til den avslappede karibiske stemningen og ikke har lyst til å stresse omkring, vil du trives på Spice Beach Club. Denne klubben ligger på en vakker, hvit sandstrand, og har strandbar, restaurant, loungebar og svømmebasseng. Slapp av hele dagen i en komfortabel strandseng mens du nipper til en fersk smoothie eller en kald øl. Om kvelden kan du finne deg et utebord på restauranten for en deilig middag. Når mørket faller på tennes ildkurvene, slik at du kan nyte den lune havbrisen og se på den vakre stjernehimmelen.

+ Les mer

Se på kartet

Spice Beach Club, Bulevar Gobemador N. Debrot, Bonaire