Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

 

Middag og dans

Bangkok har ikke bare høy puls om dagen, men også på nattetid – i minst like stor grad. Byen er berømt for sitt spektakulære natteliv, fra hippe takbarer og nattklubber til storartede danseforestillinger. Besøk et dinnershow for en typisk Thai-opplevelse, og nyt en kveld full av underholdning. Utøverne fremstiller Thai-kulturens historie og myter gjennom dans, teater og musikk mens du gleder deg over Thai-kjøkkenet på sitt beste.

Klassisk Thai-dans karakteriseres av en langsom rytme, dramatisk ansiktsmimikk og grasiøse, nesten hypnotiserende håndbevegelser. Historier og ritualer fremstilles gjennom ulike poseringer, hver med sin egen spesifikke betydning, fra glede og forelskelse til tristhet og sinne. I de tradisjonelle danseforestillingene er danserne akkompagnert av et orkester som er skjult for publikum. Den rolige musikalske rytmen krever en høy grad av balanse og kroppskontroll av danserne, og er fascinerende å betrakte.

Thai-danserne har grasiøse håndbevegelser
Thai-danserne har grasiøse håndbevegelser

Bangkok

Bredden av Chao Phraya-elven

Romantikk ved vannet

På Sala Rim Naam, restauranten i Mandarin Oriental Hotel, byr hver eneste kveld på en kulturell og romantisk opplevelse. Dinnershowet finner sted på en terrasse ved bredden av Chao Phraya-elven. Danserne beveger seg forførende og grasiøst mellom bordene til de varme tonene fra en bambusfløyte. Og i bakgrunnen ser man en rikt dekorert paviljong og de blinkende lysene fra båter som seiler forbi. Omgivelsene er romantiske, og perfekte om man vil overvære en Thai-danseforestilling.

+ Les mer

Yaam Talay

Middag på Sala Rim Naam

I tillegg til en fortryllende danseforestilling, kan Sala Rim Naam også varmt anbefales for sine kulinariske kvaliteter. Velg blant deilige Thai-retter som Lon Poo Talay (havkrabbe kokt i kokosmelk), Yaam Talay (sterkt krydret sjømatsalat) og Mussaman Nuea (kjøttkarri med søtpoteter og løk).

Mandarin Oriental, Soi 40, Th Charoen Krung Google maps

Et spektakulært kulturshow

Siam Niramit-teatret setter opp en av verdens største teaterforestillinger. Forestillingen er en vakker gjenfortelling av Thailands historie og skikker. Med ikke mindre enn 150 utøvere i mer enn 500 kostymer, 120 sett og til og med to elefanter på scenen, er dette et spektakulært show du aldri vil glemme. Før forestillingen kan du nyte små Thairetter fra hele landet på buffetrestauranten Siam Sawadee.

Siam Niramit

Foto

  • Siam Niramit: Mark Thin, Flickr