Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

 

Utsøkt velvære

Massasje med varme steiner, badstuer med panoramautsikt, avslappende boblebad: Det finnes ikke noe mer beroligende enn en dag med velværebehandling. Vancouver Island er det perfekte reisemål for den slags. De fleste spaene her ligger midt i øyas overveldende vakre natur. Hva med å synke ned i et boblebad midt i regnskogen? Eller nyte en badstue med panoramautsikt? Dette er bare noen av mulighetene.

Får du ikke zen-følelsen etter en massasje eller et dampbad? Den beroligende lyden fra havet og vinden mens du slapper av i et av disse spaene, vil gi deg nettopp den følelsen. Bare én dag med avslapning gjør underverker. Men for å bli helt stressfri, bør du bli flere dager.

En avslappet ferie på Vancouver Island
En avslappet ferie på Vancouver Island

Vancouver

Avslapning på Wickaninnish Inn

Innpakket i tare

Wickaninnish Inn i Tofino er et av de mest idylliske hotellene på Vancouver Island. I Ancient Cedars Spa tilbyr hotellet behandlinger basert på renselsesritualene til urbefolkningen, inkludert tareskrubb og vannterapi. I stedet for gjørmebehandling kan du bli skrubbet med en spesiell type tare som primært finnes i sjøen rundt øya. Fra massasjebenken kan du nyte utsikten til Stillehavets bølger som skyller mot klippene.

+ Les mer

Vis på kartet

500 Osprey Lane, Tofino

Fosser og tidevannsbad

Ingen ting overgår vannets kraft. Det er noe folkene på Kingfisher Ocean Resort & Spa er godt klar over. Hovedattraksjonen på dette velværesenteret er Pacific Mist Hydropath. Du følger en sti langs en etterligning av en kystlinje gjennom åtte ulike bad, huler og vannfall Ruten starter i Swiss Shower, der du blir vasket og oppvarmet av vannstråler. Neste punkt er et massasjebad med mineraler, et vannfall som løser opp spenninger i skuldrene og en aromatisk damphule som renser huden. Deretter kommer Glacial Waterfall, er isfoss som gir et kjærkomment kulderush. Stien fortsetter til River Walk, der alternerende varme og kalde bad stimulerer blodsirkulasjonen. I Sea Mineral Soak flyter du lett som en fjær i et tidevannsbad som er gravd ut i klippene, mens du skrubbes med havsalt for å fjerne døde hudceller. Etter så mye velvære kan du slappe av og nyte en fruktsmoothie eller en kopp urtete i loungen mens du beundrer den fabelaktige havutsikten.

+ Les mer

Kingfisher Oceanside Resort & Spa

Vis på kartet

4330 Island Highway South, Courtenay
Clayoquot Wilderness Resort

Med fly til badstuen

Et spa som bare kan nås med båt eller fly er nødt til å være unikt. Og Clayoquot Wilderness Resort er nettopp det. Dette stedet er en enklave av luksuriøst innredede lerretstelt med fjernkontrollerte ildsteder, tykke gulvtepper og vakre baderom. Du kan få varme i kroppen i en av badstuene eller de vedfyrte badestampene, eller nyte en massasje eller annen behandling i et telt ved kanten av regnskogen mens du langsomt synker inn i drømmeland til lyden av fuglesang og vind i trekronene.

+ Les mer

Se på kartet

Tofino, Vancouver Island

Foto

  • Avslapning på Wickaninnish Inn: Clayoquot Wilderness Resort
  • Kingfisher Oceanside Resort & Spa: Raul Pacheco-Vega, Flickr
  • Clayoquot Wilderness Resort: Clayoquot Wilderness Resort