Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

 

Fancy cocktails på Bangkoks hustak

Thai-hovedstaden har raskt utviklet seg til en fantastisk utelivsdestinasjon, med hippe barer, trendy nattklubber og utmerkede restauranter. Bangkok har en lang rekke takbarer med praktfull utsikt over byen. Etter en dag med pruting på markedet eller besøk i majestetiske templer, kan du lene deg tilbake med en deilig cocktail og glede deg over omgivelsene.

Bangkok er kjent ikke bare for sine mange takbarer og restauranter, men også for sine eksotiske cocktails inspirert av Thai-kjøkkenet. Bartendere eksperimenterer med tradisjonelle Thai-ingredienser som chilipepper, sitrongress og pasjonsfrukt.

Utsikt over Bangkok fra en takbar
Utsikt over Bangkok fra en takbar

Bangkok

Den gylne kuppelen over Lebua State Tower

Den beste utsikten over byen

Et av de mest populære cocktailene, er "Hangovertini". Denne drinken er oppkalt etter filmen "The Hangover Part II", som blant annet ble filmet på taket av det luksuriøse Lebua Hotel. Den består av telikør, rød martini, eplejuice, rosmarin og honning. Sky Bar, i 63. etasje i Lebua State Tower, byr på spektakulær panoramautsikt over hele Thai-hovedstaden. Dette er en av de mest populære takbarene i Bangkok, og ligger bare 10 minutters gange fra Saphan Taksin BTS-stasjonen. Selv om baren vanligvis er fullpakket av folk og det kan være vanskelig å få et bord med det samme, kan du nyte atmosfæren, den opplyste baren og den iøynefallende, gylne kuppelen mens du venter.

+ Les mer

Se på kartet

111 Silom 21, Silom, Bang Rak, Bangkok

Spektakulær solnedgang

Hvis du leter etter en trendy bar, er det lett å overse Banyan Tree Hotel og dets takrestaurant Vertigo og Bar Moon. Banyan Tree Hotel ligger på den lange Sathon Road, med skinnende skyskrapere i sølvfarger og glass på begge sider, og har et gammeldags utseende. Men både restauranten og baren er så trendy som det går an å få dem! Takterrassene har ingen høye gjerder, så du har fri sikt over byen. Kom opp for en drink tidlig på kvelden og se den spektakulære solnedgangen. Restaurant Vertigo lever opp til navnet sitt, og anbefales ikke for folk som har høydeskrekk.

+ Les mer

Takterrassen på restaurant Vertigo

Se på kartet

Sathon, Bangkok 10120, Thailand

Avslapning på taket

Bortgjemt bar

Takbarene i Bangkok er ikke som andre barer. De er gjerne enestående plassert i snobbete omgivelser. Som tommelfingerregel kan man si at jo høyere bygningen er, desto stivere er prisene. Cloud 47 i 47. etasje av kontorkomplekset United Centre er et kjærkomment unntak fra regelen, med avslappet atmosfære og lave priser. Inngangen kan være litt vanskelig å finne: Løft blikket når du går oppover langs Silom Road og se etter skiltet "United Centre", og gå inn på baksiden av bygningen.

+ Les mer

Se på kartet

323, Silom Rd., Bangrak, Bangkok

Foto

  • Takterrassen på restaurant Vertigo: Sanchai Kumar, Shutterstock
  • Avslapning på taket: Prasit Rodphan, 123rf