Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

 

Bondemarked på stranden

Vancouver ligger i et av de mest fruktbare områdene i Nord-Amerika, noe som blant annet fører til at byen har en lang rekke bondemarkeder med fantastiske, ferske produkter. Det er gode grunner til at disse markedene er populære. Besøkende kommer hit på jakt etter spesialprodukter som regnbuebete og lokale tomatsorter. Kvaliteten er mye høyere enn det du finner i dagligvarebutikken, og du kan prøvesmake mange av delikatessene som tilbys.

Hver bydel har sitt eget bondemarked. Fra de eldste og største på Granville Island, til dusinvis av mindre markeder – det finnes til og med et spesielt vinterbondemarked. Det er imidlertid to av markedene som utmerker seg med en ideell kombinasjon av marked og strand. Her kan du spise sunn mat før du tar en runde med frisbee på stranden – den perfekte måten å starte helgen på.

Granville Island-markedet
Granville Island-markedet

Vancouver

Kitsilano-stranden

Hver lørdag morgen er det bondemarked på Kitsilano-stranden, faktisk et av de mest eksklusive i byen. Praktisk talt alle produktene er lokale og økologiske. Prøv honning og økologiske jordbær fra Fraser Valley. Nydelig! De som ikke gidder å lage mat, kan kjøpe deilige, sunne snacks fra en rekke matvogner. Og etter et herlig måltid av smakfulle crepes kan du jogge av deg kiloene langs stranden. Eller kaste deg inn i dansen: levende musikk gir markedet en avslappet strandatmosfære.

Bondemarkedet på Kitsilano-stranden
Økologiske jordbær fra Fraser Valley
Innkjøp til en piknik

Trout Lake

Trout Lake Farmers’ Market finner sted hver lørdag formiddag ved Trout Lake – en av de mest populære parkene i Øst-Vancouver. Om lag femti selgere tilbyr de beste varene sine, fra sopp og økologiske hasselnøtter til grønne egg og nymalt mel. Dette markedet ble grunnlagt i 1995, og er svært barnevennlig. Etter at barna har fått ansiktsmaling og har lekt med ballongene sine, kan de meske seg med det store utvalget av frukt og grønnsaker, som er vakkert utstilt. Og alle produktene er selvsagt økologiske. Hva kan du gjøre med et sprøstekt helkornbrød, fersk pesto og et stykke geitost? Kjøp en flaske økologisk vin og hold piknik på stranden. De som kommer på sykkel kan parkere på en betjent sykkelparkering.

Foto

  • Bondemarkedet på Kitsilano-stranden: Roland Tanglao, Flickr
  • Innkjøp til en piknik: Ruth Hartnup, Flickr