Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

 

Flyvende over Singapore

Singapore Flyer er hva Eiffeltårnet er for Paris: Stedet der du har den beste utsikten over byen. Dette 165 meter høye pariserhjulet er verdens største. Fra regnskogen i nærheten av inngangen blir du ført til en panoramautsikt over Marina Bay og de nærliggende øyene. Dette gigantiske pariserhjulet er mye mer enn en tivoliattraksjon; det er som en flytur over byen.

Sett fra bakken virker verdens høyeste pariserhjul mindre imponerende enn Eiffeltårnet eller Petronas-tårnene i Kuala Lumpur. Men med sine gondoler med glass fra gulv til tak gir den deg fri utsikt gjennom hele turen, som tar om lag 15 minutter. Fra toppen av hjulet er Singapores typiske blå drosjer, Kallang-elven og containerskipene på havnen redusert til miniatyrer. På en klar dag kan du se så langt som til Malaysia og øyene i Indonesia. Det er en tur for livet!

Utsikten fra Singapore Flyer
Utsikten fra Singapore Flyer

Singapore

Historien om Singapore Flyer

Lær alt om Singapore Flyers historie i Drømmereisen, besøkssenteret under pariserhjulet. Gjennom "utvidet virkelighet" forklarer utstillingen de ulike tekniske utfordringene og løsningene for å bygge og stabilisere hjulet. Byggingen av dette enorme pariserhjulet var virkelig en stor ingeniøbragd.

Singapore Sling, byens signaturcocktail

Nipp til en cocktail mens du flyr

En kveldstur med pariserhjulet er en spektakulær opplevelse. Beundre den fantastiske utsikten i skumringen, når solen går ned og gondolen løftes opp til 165 meter over bakken. Etter mørkets frembrudd er metropolen vakkert opplyst, spesielt distriktene på østsiden, den Flyeren står. Singapore Flyer har ulike spesielle kveldstilbud. Se ut over metropolen mens du nipper til et glass champagne eller en deilig Singapore Sling, byens signaturcocktail.

Tilbake til havnivå

Når du kommer ut av pariserhjulet, befinner du deg rett ved siden av Seafood Paradise Singapore, en av flere restauranter ved havet. Kokkene her tilbereder noen av Singapores mest elskede retter. Prøv chilikrabbe, en rett som ble oppfunnet på 1960-tallet. Retten er ikke så sterkt krydret som den høres ut til - krabberetten er tilberedt med tomatsaus, hvitløk og ris, og har en søt og aromatisk smak. Lokalbefolkningen foretrekker å spise krabberetten med "man tou", fritert brød.

Chilikrabbe med brød

Foto

  • Singapore Sling, byens signaturcocktail: Sarah_Ackerman, Flickr