Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

 

Golf langs Garden Route

Solskinnet og den overveldende naturen gjør Cape Town til et populært reisemål for golfere. Ikke rart at landet har fostret så mange mesterlige golfspillere! Hvis du har lyst til å slå ballen i retning av Table Mountain, har du nok av muligheter. Det er et stort utvalg av spektakulære golfbaner i den umiddelbare nærheten.

Noen av de beste og vakreste golfbanene i Sør-Afrika ligger langs Garden Route, en pittoresk region som strekker seg fra Cape Town til Port Elizabeth i det østlige Cape-området. Mange av banene er designet av kjente golfarkitekter. En golfbil kan være overflødig. Det er lite som kan måle seg med å gå fra hull til hull og glede seg over utsikten til de imponerende fjellene og storhavet.

Overveldende natur langs Garden Route
Overveldende natur langs Garden Route

Cape Town

Golf på vakre Arabella

Utsikt over Kogelberg naturreservat

Golfbanen på Arabella Country Estate er den første langs Garden Route fra Cape Town. Banen er en av de beste i landet. Den har 18 hull, og er designet av den kjente designeren Peter Matkovich. Utsikten er like fantastisk. Golfspillerne ser ut over Kogelberg naturreservat, en rolig elv og en klar, blå lagune. Banen byr på mange vanskelige utfordringer i form av sand og vann. Hvis du spiller til enden av banen, får du den ultimate belønningen: Det 18. hullet har vunnet tittelen som det beste finalehullet i hele Sør-Afrika!

+ Les mer

Se beliggenheten på kartet

Arabella Country Estate, Kleinmond, West Cape, Sør-Afrika

Havbris på The Links

I nærheten av kystbyen George finner du Fancourt Golf Estate. De har forskjellige goldbaner, hver med sin unike karakter. The Links i Fancourt, for eksempel, er ekstremt utfordrende, designet av blant andre Gary Player, en av de mest berømte golfutøverne i Sør-Afrika. Bare å bygge fairwayen krevde ikke mindre enn 700 000 kubikkmeter jord. Resultatet er et sant mesterverk: et perfekt bølgende landskap. På denne golfbanen blåser det alltid en frisk havbris, noe som gjør hole-in-one enda mer utfordrende!

+ Les mer

The Links, et praktfullt golfanlegg

Se beliggenheten på kartet

Fancourt Golf Estate, Greenside Close, George, Sør-Afrika

Klippene ved Knysna

Golf på klippene

Fairwayene og greenene på Pezula Golf Estate er anlagt i utrolig vakre omgivelser på toppen av Knysna-klippen. På den ene siden ser du det indiske hav, mens den andre har utsikt til Knysna-lagunen. Denne banen har 18 hull, har vunnet en rekke priser og er svært konkurransedyktig. Den er også egnet for mindre erfarne golfere: Hvert hull har en tee som passer ethvert erfaringsnivå.

+ Les mer

Se beliggenheten på kartet

Pezula Golf Estate, Knysna, Sør-Afrika