Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

 

Få festen i gang i Johannesburg

Johannesburg har et variert natteliv, med et mangfold av restauranter, barer og jazzklubber. Men de virkelige festene – som varer til de tidlige morgentimer – finner sted i bydelene Rosebank og Sandton, der byens kosmopolitiske innbyggere hygger seg med en drink i en av de mange cocktailbarene eller danser til solen står opp.

Både Rosebank og Sandton er moderne og velstående bydeler nord for bysentrum, der suksessrike forretningsfolk, trendy designere og nasjonale kjendiser bor. Det er også et stort homomiljø her. Om natten slapper folk av og lar seg underholde i de mange kafeene, barene og klubbene i designdistriktet i Rosebank. I Sandton starter festen ved solnedgang i Fourways-området og i det luksuriøse shoppingsenteret i Sandton City.

Natteliv i Johannesburg
Natteliv i Johannesburg

Johannesburg

Program for en helaften

Fasjonabelt, sprudlende og sexy. Disse ordene er en god beskrivelse av nattelivet i Sandton City. Trendy loungebarer og hippe klubber finnes på hvert gatehjørne, så man kan holde det gående natten lang. En kveld i Sandton City starter med en aperitiff på den fantastiske takterrassen i Sun Bar, etterfulgt av intime og luksuriøse VIP Room - det perfekte sted for et glass champagne eller en cocktail. Eller kanskje du foretrekker en drink i elegante Cocoon Lounge mens du nyter en eksklusiv sigar? Når det er tid for å finne et dansegulv, ligger Icon Club eller Taboo like i nærheten. Begge steder spilles ulike musikkstiler, fra urban og hip-hop til livlig dansemusikk.

Takterrassen på Sun Bar
Rise & Shine-festival i Sandton

Klubber av høy klasse

Nattelivet i Rosebank foregår først og fremst i Design-distriktet, en fargerik ansamling kafeer, barer og klubber der trendy mennesker, god musikk og barer med godt utvalg gjør kvelden fullkommen. De som er ute etter en intim og trendy loungebar kan ta sikte på Hush, et fint sted å danse. Foretrekker du det kule og fasjonable? Prøv populære SET, designet blant annet av den nederlandske designeren Marcel Wanders.

Starten på en fin kveld

Foto

  • Rise & Shine-festival i Sandton: Vark1, Flickr