Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

 

Golfsafari i Cape

Sør-Afrika er et vakkert land med fjell, forrevne kyster og et stort mangfold av blomster og planter. Det er fabelaktig å spille på en av de mange golfbanene, men enda mer fantastisk er det å gjøre det omgitt av ville dyr.

De som liker både opplevelser og golf, kan velge å dra på golfsafari. Cape Town er et perfekt utgangspunkt for denne typen turer, der du kombinerer besøk på de beste golfbanene med utflukter gjennom fantastiske naturreservater. På den måten oppdager du Sør-Afrikas aktive sportskultur i tillegg til den imponerende naturen. Med litt hell vil du få se dyr som bøffel, løve, leopard, neshorn og kanskje til og med en elefant. Turene er tilgjengelige både for grupper og på individuell basis.

Safari på de beste golfbanene
Safari på de beste golfbanene

Cape Town

Ansikt til ansikt med en løve

Hvis du vil ha en sporty start på turen, kan du begynne med å spille på Pearl Valley Golf Estate, som ligger mellom Paarl og Franschhoek. Golfentusiaster, fra amatører til profesjonelle, står i kø for å få spille på den sensasjonelle golfbanen designet av golferen og golfarkitekten Jack Nicklaus. De frodige, grønne fairwayene står i vakker kontrast til den hvite elvesanden som omgir de 81 bunkerne, og det 13. hullet ligger ved bredden av en fantastisk innsjø. Som om ikke det var nok, ligger golfbanen midt i vindistriktet. Du kan feire avslutningen av et sett med en deilig lokal årgangsvin.

Det neste reisemålet er Aquila Wildlife Reserve i Klein Karoo. Denne 4 500 hektar store villmarken kan utforskes med jeep eller firehjulssykkel. Med litt hell vil du stå ansikt til ansikt med et av de fem store villdyrene, eller med andre dyr som gaupe, rev eller sjiraff. Safarien omfatter også kulturelle innslag, ettersom du passerer forbi de spektakulære, 10 000 år gamle Khoi San-steinmaleriene. De luksuriøse hyttene i reservatet er fullt utstyrt, slik at du kan samle krefter til den neste matchen.

Reisen fortsetter til St. Francis Bay i Øst-Cape. St. Francis Links er krevende selv for den mest erfarne golfspiller. Jack Nicklaus designet den slik at hullene er skjult bak fynbosdekte sanddyner. Kombinert med den heftige vinden, krever dette det meste av spillerne. Like i nærheten ligger den berømte Addo Elephant National Park, der du kan se hundrevis av elefanter, bøfler, antiloper, løver og hyener.

“En runde på fairwayen etter en jeepsafari.”

Opplevelser i Bushman Sands

The Bushman Sands Game Reserve & Golf Course er en avslappende avslutning på golfsafarien. Start med en spennende jeeptur gjennom reservatet, før du setter kursen mot den spektakulært beliggende golfbanen Bushman Sands, som er åpen for spillere på alle nivåer. Noen hull savner sidestykke: Spillerne må slå ballen over toglinjer og to elver!