Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

 

Mye gøy på komiklubb

Los Angeles den uoffisielle amerikanske hovedstaden for standup-komedie. Hver kveld inntar berømte skuespillere scenen i de berømte komiklubbene på og omkring Sunset Boulevard. Et besøk i LA er ikke komplett uten en kveld med mye latter og store komikere – ofte i kombinasjon med mat og drikke, ettersom mange av komiklubbene også har egne restauranter.

Komiklubbene i Los Angeles er kjent for høy kvalitet. Mange berømte stjerner begynte karrieren på de mindre scenene i Los Angeles. Steve Martin begynte for eksempel på Laugh Factory. Og mange etablerte artister tar pause fra film- og teaterjobbene med en kveld med standup-komedie. Hvem vet, kanskje sitter du selv og ser på Ellen DeGeneres eller Jerry Seinfeld en kveld.

Hjemme på The Improv Comedy Club

I over 35 år har Improv Comedy Club tiltrukket seg artister som vil teste ut vitsene sine på et kritisk publikum. Verdensberømte stjerner som Eddie Murphy, Ellen DeGeneres og Adam Sandler sto en gang på denne lille improviserte scenen foran den ikoniske mursteinsveggen. Det fortelles av TV-stjernen Jay Leno hjalp til med å male taket da han nettopp var begynt på klubben. Hver kveld forsøker berømte og ikke fullt så berømte komikere å følge i fotsporene til disse store stjernene. Denne lille klubben føles som en koselig stue, og gjestene sitter vanligvis helt foran i rommet.

+ Les mer

Den berømte Improv Comedy Club

Se på kartet

8162 Melrose Ave., Los Angeles

Komediens fødested

Komediens fødsel

Laugh Factory ble grunnlagt av den fattige irakiske immigranten Jamie Masada, og har tiltrukket seg toppkomikere i mange tiår. Berømte komistjerner ble raskt tiltrukket av den uformelle atmosfæren som Masada skapte. I dag er Laugh Factory en av de mest prestisjefylte klubbene i Los Angeles. Tips: Du kan se mange av standup-komedieshowene på klubbens nettside.

+ Les mer

Se på kartet

8001 Sunset Blvd., West Hollywood

Massevis av forestillinger på Comedy Store

Comedy Store holder hus i en imponerende svart bygning på Sunset Boulevard, og fungerer på samme måte som en kino. Det gir deg bedre sjanser til å få billetter til en av forestillingene. I løpet av kveldsforestillingen i the Original Room presenterer seksten skuespillere sketsjene sine. Andre forestillinger foregår parallelt i de andre rommene, som the Main Room og the Belly Room. Billetter kan kjøpes på nettet.

+ Les mer

The Comedy Store

Se på kartet

8433 Sunset Blvd., West Hollywood

Foto

  • Den berømte Improv Comedy Club: Ed Schipul, Flickr
  • Komediens fødested: Mirco Wilhelm, Flickr
  • The Comedy Store: Alan Light, Flickr