Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

 

Handlestrøket i Hamburg

Hamburg er den mest velstående byen i Tyskland – noe folk som besøker strøkene Altstadt og Neustadt vil legge merke til med det samme. Gatene i Hamburgs prominente handlestrøk er omgitt av elegante varemagasiner og luksuriøse boutiquer. Her kan du beundre glitrende juveler, smake litt kaviar eller prøve en ny dress.

Sentrum i Hamburg er inndelt i to deler, med Rathaus (rådhuset) som sentralt punkt. Altstadt omfatter den østlige delen frem til Hauptbahnhof (sentralstasjonen), mens Neustadt ligger mellom de vestlige bryggene på Binnenalster og Hambrugs Statsopera. Mönckebergstraße og Spitalerstraße er Hamburgs to viktigste travle handlegater, der du finner mange kjedebutikker. For mer eksklusiv mote, kan du sette kursen mot Neuer Wall og Große Bleichen, og kikke på luksuriøse designermerker.

Rådhuset midt i handlestrøket
Rådhuset midt i handlestrøket

Hamburg

Alsterhaus, et landemerke i Hamburg i mer enn hundre år

En smak av kaviar

Gå av på stoppestedet Jungfernstieg på U-banen foran varemagasinet Alsterhaus. Denne butikken har vært et landemerke i Hamburg i over hundre år. I tidligere tider dro velstående kvinner hit for persiske tepper og siste mote i franske hatter. I dag er utvalget mer oppdatert, men fortsatt luksuriøst og variert. Toppetasjen er et gourmetparadis, med kaviar, fancy sjokolade og dyre viner.

+ Les mer

Se på kartet

Alsterhaus, Jungfernstieg 16-20, Hamburg

Fashion queen

Fashionistaer fra hele verden kommer til Petra Teufels boutique i Hamburg. I 1988 var denne fashiondronningen en av de første til å importere avantgardistisk mote fra Japan og Belgia for å selge det i Tyskland. Selv i dag er Petra Teufel en populær destinasjon for shoppere som liker å kikke gjennom varene hennes. Stativene er fullstappet med kreasjoner av berømte designere som Dries van Noten og Emilio Pucci, men du finner også ting av mindre kjente designere.

+ Les mer

“Fashionistaer fra hele verden står i kø for motedronningen Petra Teufel”

Se på kartet

Petra Teufel, Hohe Bleichen 13, Hamburg

Secondella

Fashion i reprise

Bruktbutikken Secondella i den elegante handlegaten Hohe Bleichen beviser at luksus ikke behøver å koste skjorta. Her venter frakker, kåper, aftenkjoler og håndvesker av eksklusive merker som Chanel, Roberto Cavalli og Prada på en reprise. Vi anbefaler også avdelingen for barneklær, der du kan finne perler som en rosa skidress fra Dior. På nettsiden kan du reservere tingene før du går i butikken for å prøve dem.

+ Les mer

Se på kartet

Secondella, Hohe Bleichen 5, Hamburg

Foto

  • Alsterhaus, et landemerke i Hamburg i mer enn hundre år: Nils, Flickr
  • Secondella: Secondella