Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

 

Tilbakelente South Beach

Ingen steder er den avslappede, tilbakelente atmosfæren i Miami så påfallende som i trendy South Beach. Det er her stereotypene blir bekreftet: Folk på rulleskøyter suser mellom palmetrærne langs Ocean Drive, surfere rir på de asurblå bølgene og modeller poserer for motebilder på de perlehvite strendene. Velkommen til Miami!

Den amerikanske riviera, eller ganske enkelt SoBe: South Beach har mange kallenavn, men underteksten er alltid den samme: South Beach er hot. Distriktet dekker den sørlige enden av den lange halvøya Miami Beach. Her finner du de vakreste strendene, de beste restaurantene og de mest trendy nattklubbene. Så finn frem solbrillene, rulleskøytene og de høye hælene, for i South Beach er det alltid partytime.

Ocean Drive

Art deco-perler

Den pastellfargede art deco-arkitekturen finnes nær sagt over alt i strøket, og er karakteristisk for South Beach. Selv badevaktenes tårn er art deco-mesterverker. Det historiske art deco-distriktet omfatter mer enn 800 bygninger fra 30- og 40-tallet, og utgjør et vakkert bystrøk. Ocean Drive har en lang rekke hoteller i denne stilen, med runde vinduer og rekkverk som minner om de store skipene som la til her på 30-tallet. Park Central Hotel fra 1937 er spesielt iøynefallende. Det har blitt fullstendig restaurert til sin opprinnelige tilstand. Ved krysset i 7th Street går du mot stranden, og snur deg rundt: Den ikoniske utsikten mot art deco-silhuetten er lett gjenkjennelig fra reiseguider. Art Deco Welcome Center befinner seg også på Ocean Drive. Der finner du brosjyrer, kart og bøker om distriktet. Omvisningsturer blir også organisert, og guidene forklarer imponerende detaljert om alle høydepunktene.

Shopping til krampa tar deg

Lincoln Road Mall er et av de beste stedene for shopping i South Beach. Denne gågaten har nok av plass for gateselgere, som selger håndlagde smykker, kunst og saronger fra bodene sine. Selvfølgelig finner du også de typiske amerikanske butikkjedene her. Kjøpesenteret Bal Harbour har butikker som Prada, Gucci og Versace, og dessuten en tropisk hage med en foss i midten. Du bør vurdere å ta med deg en ekstra koffert når du flyr til Miami.
Kjøpesenter på Lincoln Road
Neonlys på South Beach

Danse med stjernene

Når solen synker ned i havet og neonlysene blir slått på, våkner South Beach virkelig til live. Valgmulighetene er overveldende, fra imponerende nattklubber til intime lounger. Mansion er av spesielt høy klasse, der stjerner som Jay-Z and P. Diddy ofte holder fest og der DJ-er som David Guetta og Skrillex står for musikken. Mansion har flere etasjer, eksklusive VIP-lounger og et perfekt lydanlegg. De som er ute etter en kveld på by'n i Miami-style kan bestille bord med "bottle service" her. Det koster litt, men servicen er i verdensklasse, og opplevelsen er verdt å skrive hjem om.

Foto

  • Kjøpesenter på Lincoln Road: Maria Maarbes, Shutterstock