Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

 

Det dyreste postnummeret i LA er 90210

Beverly Hills er en institusjon. Glamouren som mangler langs Hollywood Boulevard blir kompensert for mange ganger av de mange Ferrariene, herskapelige villaene og vaiende palmetrærne. Det er her de rike og berømte bor og shopper, og der flashy Rolexklokker og limousiner med sjåfør er normen.

I motsetning til hva mange tror, er Beverly Hills en by, og ikke et nabolag. Det er en del av Los Angeles, men har sin egen borgermester og politistyrke. De brede gatene med de utallige palmetrærne oser av perfeksjon og glamour uten sidestykke. Selv brannhydrantene på gatene er malt i en skinnende sølvfarge. Beboerne i strøket er primært popstjerner og filmstjerner. Postnummeret til hvert eneste hus her begynner med 90210, berømt fra TV-serien Beverly Hills 90210.

Opplev den glamorøse livsstilen i Beverly Hills
Opplev den glamorøse livsstilen i Beverly Hills

Los Angeles

Beverly Hills er der kjendisene og filmstjernene bor

På utkikk etter stjerner og kjendisvillaer

Hvis du kjører bil, kan du ta deg en kjøretur langs de brede gatene og sjekke ut de enorme herskapshusene, men hvis du vil vite mer om hjemmene til favorittkjendisene dine, kan du melde deg på en spesialrundtur. En entusiastisk guide forteller deg hvilken filmstjerne som har det største huset, og peker ut hvilken hekk som skjuler huset til Jennifer Aniston. De fleste operatørene som arrangerer slike turer finnes på Hollywood Boulevard i nærheten av Walk of Fame. LA City Tours og StarLine Tours er de mest kjente operatørene.

Rodeo Drive: mer 1 000 butikker

Big spender

Penger er til for å brukes, og det er ikke noe problem i Beverly Hills. Mellom Wilshire Boulevard og Sunset Boulevard ligger Beverly Hills' gylne triangel: sju gater stappfulle av butikker og restauranter. Triangelet er avgrenset av Santa Monica Boulevard i vest og Canon Drive i øst. Hjertet av dette elegante strøket er Rodeo Drive, en av de mest berømte handlegatene i verden, synonym med uhemmet luksus. Shoppere kommer ikke langt her uten et kredittkort. Praktisk talt hvert eneste ledende merke er representert langs denne dyre handlegaten, og enkelte butikker åpner bare etter avtale. Men du trenger ikke bruke penger for å suge til deg atmosfæren i dette luksuriøse strøket - selv vindusshopping er en opplevelse i seg selv. Og du kan til og med støte på noen kjendiser.

Den luksuriøse handlegaten Rodeo Drive