Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

 

Lær å dykke på Curaçao

Svøm blant havskilpadder, barrakudaer og djevelrokker: Det er en drøm å dykke på Curaçao. Se stimer av englefisk, papegøyefisk og trompetfisk, eller ta en nærmere kikk på de mange duvende havsvampene. Men for å utforske denne undervannverdenen, må man først lære seg å dykke. Det er om lag 30 dykkerskoler i Curaçao, så det er bare å velge!

Det krever litt innsats å utforske den fantastiske undervannsverdenen. Dykking kan være litt vrient i begynnelsen. De fleste dykkerskoler tilbyr et 3- til 4-dagers-kurs for begynnere som vil ta et grunnleggende PADI-sertifikat. På Curaçao lærer du ikke å dykke i et kaldt basseng eller en grumsete dam, men i det varme, asurblå karibiske havet. Og selv om det offisielle språket er nederlandsk, behersker man engelsk over alt, inkludert på dykkerskolene.

Lær å dykke på Curaçao
Lær å dykke på Curaçao

Curaçao

Med Atlantis til Superior Producer

En femstjerners dykkerskole: Atlantis

I mer enn et kvart århundre har Atlantis Diving i Willemstad vært en av de best kjente dykkerskolene på Curaçao. Skolen ligger rett ved havet, ved et vakkert rev, og har perfekte omgivelser for PADI-kurs på alle nivåer. Skolen tilbyr også alt utstyr, fra masker og svømmeføtter til dykkercomputere. For en kjapp introduksjon til dykking, kan du melde deg på et halvdags introduksjonskurs. Det koster om lag 70 dollar, og inkluderer et testdykk. Skolen har også mange rimelige pakketilbud. Hva med et kurs kombinert med opphold i en leilighet (med havutsikt) like ved siden av dykkerskolen?

+ Les mer

Se på kartet

Atlantis Diving, Drielstraat 6, Willemstad, Curaçao,

www.atlantisdiving.com

Ocean Encounters: seks steder, sju båter

Den største dykkerskolen på Curaçao er Ocean Encounters. De har flere titalls ansatte, sju båter og seks steder over hele øya, fra Willemstad til Nieuwpoort. Skolen tilbyr ulike PADI-kurs, fra et innledningskurs til profesjonelle dykkerkurs. I tillegg tilbyr skolen spesialalternativer som undervannsfotografi og identifisering av fisk. Dykkerne fraktes med båt til dykkersteder som revet på Nieuwpoort, der du kan se stjerne-, hjerne- og hornkoraller, ørneskater og havskilpadder. Revet er bare tilgjengelig for Ocean Encounters – en virkelig bonus for elevene på denne dykkerskolen.

+ Les mer

Ocean Encounters: seks steder, sju båter

Se på kartet

Ocean Encounters, Bapor Kibrá, Willemstad, Curaçao,

www.oceanencounters.com
Mate haiene på sjøakvariet

Foto

  • Med Atlantis til Superior Producer: Blaue Flosse, Flickr
  • Ocean Encounters: seks steder, sju båter: Ocean Encounters
  • Mate haiene på sjøakvariet: Ocean Encounters