Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

 

Dagligstueklubben Rosi's

Berlin er kjent som en by der du kan feste dag og natt. Den tyske hovedstaden kan skryte av hele 300 (legale) klubber, så det kan være vanskelig å velge. En av nattklubbene som får plass på alle listene, er Rosi's, av mange magasiner regnet som den beste klubben i Berlin.

Rosi's ligger i det livlige Friedrichshain-strøket, i tidligere Øst-Berlin. Friedrichshain er det perfekte strøket for en kveld på by'n. Warschauer Brücke og Simon-Dach Straße har et stort utvalg av restauranter og barer. Du finner Rosi's i Revaler Straße, bare en kort spasertur fra det travle utelivsområdet. Begynn med en storslagen middag og et par cocktails under happy hour i en av de mange barene, og dra deretter til Rosi's for å danse deg gjennom natten.

En drink i hagen

Slapp av i hagen

Rosi's ligger bortgjemt mellom ulike gamle næringsbygg og graffitidekkede leilighetskomplekser. Det er sjelden kø utenfor, selv om klubben alltid er folksom. Inngangen koster noen euro, og gir deg adgang til en stor hage med komfortable sofaer, ildkurver og et bordtennisbord. Om sommeren serveres biff rett fra grillen.

Dans til balkansk klubbmusikk og tekno

Innvendig har Rosi's to dansesaler og mange små, mer intime rom der man kan ta en drink. Disse mindre rommene er dekorert som dagligstuer fra 1970-tallet, og er perfekte hvis du vil ta en pause fra dansingen. Musikken varierer hver kveld og avhengig av hvilken dansesal du velger. På lørdager kan du høre elektronika i ett rom og balkansk klubbmusikk i et annet. Dagen etter kan det være tekno og reggae. Det er også jevnlige livekonserter på Rosi's.

+ Les mer

“Dans hele natten til reggae, tekno, elektro og andre ting”

Se på kartet

Revaler Straße 29, 10245 Berlin

Foto

  • En drink i hagen: Robert Ostmann, Flickr