Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

 

Natteliv LA-style

En enkel pub eller en nabolagskafé kan være vanskelig å komme over i Los Angeles. I denne byen handler alt om å se og å bli sett, så det å gå ut krever stil og er gjerne sentrert rundt byens fancy hotellbarer. Der berømte mennesker omgås er definitivt stedet å være.

Hotellbarer har alltid vært favorittsteder for de rike og berømte. I Los Angeles har hotellbarene gjennomgått en renessanse siden 1990-tallet, og trenden er kommet for å bli. Du trenger ikke være hovedrolleinnhaver i en suksessrik film eller en berømt filmprodusent for å passe inn, så lenge du kler deg som om du var. For det gjør jo alle andre.

Natten faller på i Los Angeles
Natten faller på i Los Angeles

Los Angeles

High Rooftop Lounge i Hotel Erwin

Utsikt over havet

Selv om Los Angeles ligger rett ved Stillehavet, er det svært få steder som har vakker utsikt over havet. Et unntak er High Rooftop Lounge i Hotel Erwin, som virkelig er verdt et besøk. Etter en dag på Venice Beach kan du slappe av i den behagelige patioen på taket mens du ser solen gå ned i havet, med en utsikt som strekker seg fra Point Dume til Palos Verdes. Studer den kreative menyen på High Rooftop Lounge mens du nyter en funky cocktail og en deilig smårett.

+ Les mer

Se på kartet

1697 Pacific Avenue, Venice Beach
Frisk luft på terrassen

Gode historier på Bar 1200

Her ble teksten til fremtidige hitlåter skrevet ned på papirservietter og rockestjerner skjenket drinker for hverandre etter jordskjelvet i 1994 – Bar 1200, i Sunset Marquis Hotel, har vært arnested for en rekke interessante historier. Det kan ha noe å gjøre med platestudioet som også finnes i hotellet. En imponerende samling rock 'n' roll-fotografier pryder veggene, og elegante sofaer og mørkebrune paneler skaper et chict interiør. Selv om stedet kan virke snobbete, tiltrekker baren seg et sammensatt og uformelt publikum. Gå ut på patioen for å nyte kveldsmagien i LA.

+ Les mer

Se på kartet

1200 Alta Loma Road, West Hollywood

I stor høyde

Selv om Standard Downtown Hotel LA ellers lever opp til navnet, er Rooftop Bar på toppen av bygningen alt annet enn standard. Denne loungebaren er bygget rundt øverste etasje av bygningen, og har en sirkelrund veranda som rager høyt over byen. Det populære møtestedet har en fantastisk utsikt over skyskraperne i sentrum av LA. Baren skryter av å ha en liste på 100 DJs, og hver dag kommer noen av dem innom for å spille av noen låter. Enkelte kvelden er det improviserte konserter med berømte musikere.

+ Les mer

Partystedet Rooftop Bar

Se på kartet

550 South Flower Street

Foto

  • High Rooftop Lounge i Hotel Erwin: Jay[N], Flickr
  • Frisk luft på terrassen: Courtney W. May, Flickr
  • Partystedet Rooftop Bar: Toby Bradbury, Flickr